Македонија - Шведска (7.4.2012, 16:00 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

Статус
Затворена за нови мислења.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.257
А со данска кој шутираше избрзано од неизградена позиција?
Алооо Франкфурт за ВЧЕРА И ДЕНЕС зборувам.Да ти е појасно : Унгарија и Шведска.Помина одамна ЕП во Србија.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Во ракометната игра како што Киро објаснуваше за судиите, така треба да објасни и за играчите значи тимот треба да е составен од стартни 6 и достојни нивни замени 6 за да може да се ротира во играта. 2 голмани и уште 2 играчи кои се само дефанзива.

Кои се наши стартни а кои се нивна замена? Јасно е дека во репрезентацијата смрди на мојот бате игра па и ја ке седам на клупа. Додека не се врати ракометот на основата 6 стартни и 6 замена за секоја позиција,нема напредок или ќе се молиме кога ќе се игра блиску до нас Хрватска или Србија за да викаме ууууууууууу за 5то место. Шундовски врска нема , не најде против игра на двата клучни натпревари. Цело време си губевме. Треба поштено да си поднесе оставка!

За Светското повеке среќа со подобар тренер.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
И у Литванија имаше ;). Море кој ни е-тој ни е. Јас не разбирам ВАС шо ви е филмот,зошто се замарате...Кога бевме по 30 души на Тиквеш,тогаш сите се смеевте...Сега,кога се средија работите и кога почнавме по 250-300+ да одиме на утакмици,не сме некоја бројна или организирана група....Па ај од такви како вас нема никогаш да не биде. Иначе за утакмицата неам зборови-Кире КАТАСТРОФА,Борко КАТАСТРОФА,требаше порано Диви да влезе...Овие не сокршија од мавање,ние како пичиња се плашевме да удриме на нив...
Па срамота е бе сите ви се смеат транс Лозари да вадите.Ајде сите навивачки да извадат трансови на што ќе личи тоа.Репрезентација игра или Фени :facepalm: ццц.... со кој сум нашол јас да се расправамм.. Ајде гледајте си работа таму ме заболе ку?от што ќе извадите следно..

M

MrzaRules

Гостин
сега се гледа колку фалат резерви...сеа да ги имавме Мајнов,Кузмановски (кој растура во странство),Стојанович...можеби и подобро од овоа ќе испаднеше,ама кога немаш замена,па да го седнеш играчот на клупа кога не му оди тоа е....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Сега не сум баш најсигурен дека воопшто ќе ја минеме Австрија...
Го чекам денот кога ќе ги видам најсилните играчи во репрезентацијата :place:
И секако дебито на Ојлески :noze:

M

Mario Gómez

Гостин
1.ДВА НАТПРЕВАРИ ПО РЕД!
2.Играше така дека му беше дозволено.
Па добро нели гледаш дека и за Атлетико не е во некоја голгетерска форма по 2-3 гола од игра дава и 2-3 пенала само. Инаку тоа шо го викате вие избрзано шутирање е сегмент во модерниот ракомет, боље побргу да шутнеш додека е мала концетрацијата у противничката одбрана него да ја тупиш минута време и да ти ја земат топката.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
се ми се чини дека тој викаше за фластер, ама Шундовски не го слушаше :eek:
Фластер беше грозна варијанта на Ким, Додер и левиот бек ќе ни ебеа матер од влезови.

M

Mario Gómez

Гостин
Сега не сум баш најсигурен дека воопшто ќе ја минеме Австрија...
Го чекам денот кога ќе ги видам најсилните играчи во репрезентацијата :place:
И секако дебито на Ојлески :noze:
Чекај ти ќе ги видиш, инаку за Австрија, кој сака нека ме убедува, шансите се 50-50.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
народееееееее........... треба да ни биди јасно дека во србија сите ги изненадивме со нашата игра. проблемот (ФИНТАТА) е во то шо не прочитаа сите, а ние, односно селекторот не превзеде ништо да смени во играта во овие неколку месеци.
еееееееееееее шутко, само да знајш, другите работата, не си спијат на уши ко тебе глупердо една ретардирана!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.257
Па добро нели гледаш дека и за Атлетико не е во некоја голгетерска форма по 2-3 гола од игра дава и 2-3 пенала само. Инаку тоа шо го викате вие избрзано шутирање е сегмент во модерниот ракомет, боље побргу да шутнеш додека е мала концетрацијата у противничката одбрана него да ја тупиш минута време и да ти ја земат топката.
Или да ПОДАВАШ!
А за во Атлетико ич не ми е битно, колку односот во репрезентацијата.Ако самиот си ја прифаќаш улогата на лидер, БИДИ ЛИДЕР, а не статист на двата најбитни моменти.Пак ќе речам секоја чест за ЕП, ама вчера и денес тотално разочара.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Бтв потврдено НЕМАМЕ НИЕДЕН ОЛИМПИЕЦ СО ОСТВАРЕНА НОРМА ДОСЕГА :confused:

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Мака ми е што брат ми неигра за Македонија, ке се изнашетав!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.859
Поени од реакции
5.714
Андерсон во Металург !!!

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Ете кој не видел мулиња шо не знаат кај терат :pos:

M

MrzaRules

Гостин
бобане..немој да ме јебеш бре...од кога избрзано искористен напад со промашување е модерно?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom