Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Затоа што никој не отвара тема веќе цел час, јас ја отварам оваа, па ако сакате подоцна ќе ја избришам, друг нека отвори.
Ај женско ако отвори тема, може ќе не фати мајата.
VS.
Првиот натпревар заврши како што заврши, сега да се фокусираме на утре и на она што не очекува.
Секако ќе имаме тежок натпревар, треба да стиснеме заби и да ги избришеме сите грешки што ги правевме, кои многу не чинеа со Унгарија. Шведска како што разбрав ќе биде без Јонас Калман и Ким Екдал Ду Риц, но тоа не значи апсолутно ништо, затоа што и ние сме без Темелков, кој очигледно е дека фали.
Оваа победа е императив, мора да победиме за да бидеме чекор поблиску до Олимпијадата.
Па ајде, нека е со лесно.
СИТЕ ЗА ЕДЕН, ЕДЕН ЗА СИТЕ, ЗАЕДНО ЗА МАКЕДОНИЈА!
Или како што велат нашите ракометари на полувреме:
ЗА КОГО???
ЗА МАКЕДОНИЈАААААААААААААААААААААА!
И што би порачал Цитро...
А јас би рекла:
Одиме на победа!
ВОЛКУ, ВОЛКУ, УШТЕ САМО ОЛИМПИЈАДА И ТОЛКУ!
Ај женско ако отвори тема, може ќе не фати мајата.
Првиот натпревар заврши како што заврши, сега да се фокусираме на утре и на она што не очекува.
Секако ќе имаме тежок натпревар, треба да стиснеме заби и да ги избришеме сите грешки што ги правевме, кои многу не чинеа со Унгарија. Шведска како што разбрав ќе биде без Јонас Калман и Ким Екдал Ду Риц, но тоа не значи апсолутно ништо, затоа што и ние сме без Темелков, кој очигледно е дека фали.
Оваа победа е императив, мора да победиме за да бидеме чекор поблиску до Олимпијадата.
Па ајде, нека е со лесно.
СИТЕ ЗА ЕДЕН, ЕДЕН ЗА СИТЕ, ЗАЕДНО ЗА МАКЕДОНИЈА!
Или како што велат нашите ракометари на полувреме:
ЗА КОГО???
ЗА МАКЕДОНИЈАААААААААААААААААААААА!
И што би порачал Цитро...
А јас би рекла:
Одиме на победа!
ВОЛКУ, ВОЛКУ, УШТЕ САМО ОЛИМПИЈАДА И ТОЛКУ!