Македонија - Чешка [ 14.01.2014 - 18:15 часот ]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    191
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 март 2013
Мислења
448
Поени од реакции
715
Кој гласал жити се за Чешка??? :eek::eek:
Па ќе ги згазиме. Данците имаа среќа. И она пуфлето голманско што се чатали на сите. Да беше Мојсовски ќе го здробеше.
this

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.091
Поени од реакции
74.866
Данците имаа среќа :pos: Seems legit.
Дај бе затворете ги ова темиве, нека се коментира само за време на утакмица.
Оној па мислел фудбал е, мислел реванш ќе имало пошто сметал дека мечот е утакмица од Лига шампиони хахахахахаха
Јас мислев стварно некое дете од 12-3 години е, ама после ваков пост почнувам да се сомневам дека е уште еден трол јузер во стилот на Сунѓерот Боб и милион други на форумов.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Абе Чешка за Чешка ќе ја тепаме. Ама се' се плашам дека тие австријците ќе ни го опашат јако .. :cenzura:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Иначе ако добро паметам и голманот на Австрија нешто се правеше паметен и се понашаше кога игравме со нив пред некое време.:icon_mrgr:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Се моли само селекторот, Бранче Ангеловски да не го става во напад, жал ми е кога го гледам.
Море кога ја оптегна една против Данска, двајца Ландини не ја бранеа :)

Него за утакмицава, само да се запрат Хорак и Јиха (колку што е можно), колку што знам и не играат брз центар (што нам ни одговара), така да очекувам изедначена утакмица до крајот на натпреварот, и се надевам на победа.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
353
Поени од реакции
429
На Чешка само Јиха да се сопре другите се просечни играчи. Овие ако не ги тепаме нема што да бараме натаму :unsure:

Член од
19 февруари 2011
Мислења
627
Поени од реакции
774
На Чешка само Јиха да се сопре другите се просечни играчи. Овие ако не ги тепаме нема што да бараме натаму :unsure:
Сигурно и тие го велат истото за нас“да го сопреме Лазаров другите се гола вода“ а вистината е дека сме многу изедначени и дека најмногу ќе зависи како ќе бранат голманите.И да не се занесуваме дека сме големи фаворити против Чесите и дека лесно ќе тепаме па дека се под 5 разлика е слабо.
Ќе биде тешка рововска битка и оној кој утре ќе игра повеќе со срце ќе победи.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нема што да се каже, едноставно глупа тактика на Обрван може да не заебе, едноставно може само самите да се победиме, Чешка дека ќе не победи тешко веројатно.

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
сакам да тепаме, ама ме плаши нашиот менталитет така да може да се очекува утре да изгубиме а Австрија да ја тепаме од инат.....опасни сме ние и непредвидливи:D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.926
Поени од реакции
116.353
Гласано за Чешка :icon_lol:

Инаку многу ми е дебилно кога 90% од форумџиите ја прават онаа народната: Еј ако не ја згазиме Чешка со минимум 5-6 голови разлика нека се утепаат, па од Австрија изгубија 10 разлика, а ние со Данска игравме добро и држевме на 5 голови негатива цело време!!! Глупости за мали деца се тоа. Секоја утакмица е приказна за себе и не треба да споредуваме никакви претходни резултати. Чешка е опасна репрезентација која во својот состав го има можеби најдобриот ракометар на денешницата, или ајде да не претерам еден од најдобрите. Сметам дека сме за нијанса поквалитетни од нив и дека можеме да ги добиеме, али во ниту еден момент не смееме да се опуштиме, едноставно не сме репрезентација од калибарот на Данска, Франција и Германија па да можеме да си дозволиме таков луксуз.

Борко ако биде на нивото од вчера скоро 100% сум сигурен дека ќе го добиеме натпреварот. Али што и да се случи сакам момците да изиграат максимално, да го остават срцето на теренот и да бидам горд на нив по завршувањето на мечот.
Иако гласав за Чешка, сепак, Вамос Македонија :D

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Jиха е најдобриот ракометар моментално во светот. Го сопираме него, ја сопираме Чешка. Јас верувам во нашите момци. Па во втора фаза со среден бек што знае да проигра (Прибак) да одиме храбро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom