Кире Лазаров за Јиха е Талант Душебаев...за Хансен да не кажувам кој еKoнтра аргумент ќе има? Дувњак и Јиха се во конкуренција.
Кире Лазаров за Јиха е Талант Душебаев...за Хансен да не кажувам кој еKoнтра аргумент ќе има? Дувњак и Јиха се во конкуренција.
Е сега мешаш баби и жаби. Секој во тимот си има некоја функција, не можеш да правиш ваква споредба. Јиха веќе со години е во топ 5 играчи во светот, не е тоа за џабе.Јиха е нај исфорсираниот ракометар на сите времиња. Колку голмани имаат поголем допринос за една екипа од Јиха ама нив ретко кој ги смета.
Јас ако добро паметам и во Србија пред утакмицата истово т.е во овој стил даваа изјави, нешто селекторот даваше изјави дека ние сме биле аутсајдери, ти-реков ми рече, па му ја затнавме устата. Заради вакви изјави уште поголема е желбата за победа!Овја гадниве пак лаат гледам а?ај се надевам дека утре Кире мерачки ќе те пуни,не е Станич,али јбг.
http://derbi.mk/index.php/rakomet/evropski-prvenstva/item/10598-stohl-morame-da-ja-deklasirame-makedonija
Можда не е најдобар моментално, но е меѓу најдобрите, пред неколку години ако не грешам дури и беше прогласен за најдобар.Јиха и најдобар ракометар во светот во една позитивна реченица. Ваков кикс не смеј да се случува.
Ракометниот подфорум на кајгана е познато место на ракометни експерти. Особено за време на првенства. Should have known. oh well....
Можда не е најдобар моментално, но е меѓу најдобрите, пред неколку години ако не грешам дури и беше прогласен за најдобар.
Да беше истиот критериум од 2010 и на предходното европско и Кире ќе беше најдобар ракометар. Ама Јиха има предност дека игра за германска екипа.Можда не е најдобар моментално, но е меѓу најдобрите, пред неколку години ако не грешам дури и беше прогласен за најдобар.
Јиха е зверка бе можда првата ја заеба и форсираше шутеви но кога е потребно ќе се разигра, сам ги носи Кил годинава игра напад и одбрана секоја утакмица по 60 минути..
Тие голмани што имале голем придонес ја добиле и наградата за најдобар светски ракометар.Ни малку ни повеќе,Фриц,Штербик,Омејер па Шмал (можеби некој имам промашено од постарите).
Не е ова фудбал,па ќе им ја кријат наградата.Јиха е подобар од Хансен,но Хансен е 5 години помлад така да има што да покаже се уште.Страшна работа е да се деградира Јиха.