Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Па може ко што се направи за натпреварот со Литванија, сега да се обезбедат карти и неколку автобуси. Желбата за следење на натпреварите е преголема, еве два часа како неможам да го отворам тој сајтот за онлајн купување карти.. по се изгледа, убав бизнис од нас ќе си направат србите :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Дајте бе луѓе, остајте ги србите, србите, им се погодило домаќине се, па нормално е да профитираат, важна е сега само Македонија .!

Некој да ми каже, кога има автобус до Ниш од Скопје, колку пари се?

А

Анноун

Гостин

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Охриѓани излегоа на улица!
И на температура далеку под нулата охриѓани излегоа од своите домови да ја споделат заеднички радоста за пласманот на македонската ракометна репрезентација во завршницата на Европското првенство што се игра во Ниш. Нациојата е во еуфорија по победата над Чешка во Ниш од 27:21 која ни обезбеди пласман во втората фаза која се огра во Белград. Низ охридските улици се слушаат сирени, а поголема група граѓани се собраа на градскиот плоштад.

OhridNews
20.01.2012 00:01
Прочитана е : 627 пати

Луѓе плачев од среќа еееј!
© 2012 Ohridnews.com.
--- надополнето: 20 јануари 2012 во 02:34 ---
Охриѓани излегоа на улица!
И на температура далеку под нулата охриѓани излегоа од своите домови да ја споделат заеднички радоста за пласманот на македонската ракометна репрезентација во завршницата на Европското првенство што се игра во Ниш. Нациојата е во еуфорија по победата над Чешка во Ниш од 27:21 која ни обезбеди пласман во втората фаза која се огра во Белград. Низ охридските улици се слушаат сирени, а поголема група граѓани се собраа на градскиот плоштад.

OhridNews
20.01.2012 00:01
Прочитана е : 627 пати

Луѓе плачев од среќа еееј!
© 2012 Ohridnews.com.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479

Macedonia...
Macedonia...
Macedonia, FUCK YEAH!
Coming again, to save the mother fucking day yeah,
Macedonia, FUCK YEAH!
Freedom is the only way yeah,
Handballers your game is through cause now you have to answer too,
Macedonia, FUCK YEAH!
So lick my butt, and suck on my balls,
Macedonia, FUCK YEAH!
What you going to do when we come for you now,
it’s the dream that we all share; it’s the hope for tomorrow

Lazarov, FUCK YEAH!
Alusevski, FUCK YEAH!
Mojsovski, FUCK YEAH!
Stolev, FUCK YEAH!
Mirkulovski, FUCK, YEAH!
Temelkovski, FUCK YEAH!

Alexander the great, FUCK YEAH!
Christianity, FUCK YEAH!
King Samuil, FUCK YEAH!
Ottomans, FUCK YEAH!
Ilinden, FUCK YEAH!
ASNOM, FUCK YEAH!
FYROM, FUCK YEAH!(uhmm..................)
Toshe Proeski, FUCK YEAH!
Boki 13, FUCK YEAH!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.743
Абе у пизду матер, сон не ме фача цела ноќ славам.
Најјаки сме!
Цела држава ќе се пресели у Белграде деновиве, тек сега ќе знаат со кого си имаат работа!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Поздрав до сите политичари:Сите заедно не можевте да ги сторите овие работи за оваа земја за 20 години колку шо ги сторија спортистиве за неколку месеци; кошаркарите во Литванија, ракометарите во Србија (тек уште ќе гледаме) ,каратистите(Наташа Илиевска)и ватерполистите!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Убо шо поминвме натаму топ, ама мора да се каже дека онакви шанси сам со голман не смеат да се утињаат на ЕП. АЛушевкски три пати по ред сам со голман, ова ќе се казни со појака екипа. И убо рече Кире, не се мотајте во средина, аман бе луѓе крила слабо? Лево на Алуш му подаваат колку толку, а на десново ептен слабо Темелков ли кој игра таму? Ок вчера на крајот даде два гола и тој ама цело врме треба да се игра и со крила.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.839
Поени од реакции
20.314
Леле леле како ги исшамаравме надуваните Чеси, ах срцето ми беше полно, и да имаше кој да ми ги чува децата на два три дена, одма денес заминував за Белград да ги бодрам, има гласни жици да оставам на терен, ама затоа вие слободни што сте ич да не му ја мислите што поголем број тоа поарно и поголема поддршка за нашите воини кои буквално гинат на терен, бре што ќутек им удрија па на крај коа го згази тој гнасата Алушевски тука треба црвен и надвор неспортски скроз, и да даде господ у финале да влеземе и со Германија да играме и да им вратиме со 10 гола разлика мислам дека оган ќе фрлаат на таков меч нашите репрезентативци, да играат вака ко што играа вчера и наредниве утакмици, богами има да ја боли цела Европа името МАКЕДОНИЈА!!!

Ајде момци цела МАКЕДОНИЈА дише со вас и само за вас!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom