Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2011
Мислења
234
Поени од реакции
28
Криво ми е и за Јиха...Толку добар играч, а си оди дома само по три утакмици :P
--- надополнето: 20 јануари 2012 во 01:37 ---

е незнам за поскапо, некој друг нека ти кажи :D
Abe momce momce da ne tepaa niv da ne ke im bese krivo za nas
Е за воа зборував, ѕвер е Борко уште еднаш слатко се насмеав :pos:
Borko im prai faci zakon e covekot :)))))

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
А сеа бе деца, добар е Лазаров, м? :)

Браво браво, во клучен момент под огромен притисок момциве покажаа карактер, браво за Миркуловски, ги искина денес, увек сум го ценел зошто има муда и не се плаши да влезе и да шутне...
Лазаров на ниво, Мојсо така-така, Темелков ме изненади, Диви беше врв, секоја чест, фантастично одигран натпревар.

Морам да ја спомнам и публиката, човече тоа што се дешаваше во Чаир беше страшно, одамна немам видено ваква публика, ерупција, браво.

Одиме во Белград, само смирено и храбро, можеме да ги тепаме сите со ред...

K

kalimer0

Гостин
Морав да се вратам од Ниш во среда на тренинзи, но сега ќе искористам дека е сабота, па ќе одам во Белград само за Данска и ќе се вратам, невидена еуфорима кај мене, спремен сум сега 10 000км да помина мда гледам 60 минути :D

Татко ми ќе ми извади карти, незнам како, во Ниш се имаат некој во Белград ќе им зема карти, кажете ми има секој ден од Скопје до Белград автобус:?

Програма на патувањето:

20.01.2012 /петок/ Состанок на групата пред хотел Бристол во 23:00часот. Tргнување за Белград во 23:30ч.
21.01.2012 /сабота/ Пристигнување во утринските часови. Слободно време до почеток на натпреварот. Почеток на натпреварот Данска - Македонија во 18.15 часот. По завршувањето, состанок на групата на договорено место во договорено време и тргнување кон Скопје. Ноќно возење со попатни одмори.
22.01.2012 /недела/ Пристигнување во Скопје во раните утрински часови.

http://papillon.com.mk/index.php/belgrad21012012

ЕДИТ Ова е карта + превоз, бидејќи тебе ќе ти купи татко ти карта, имаш подобри варијатни за превоз од оваа.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Миркуловски - Изнудени пробиви, украдени топки, голови............ што повеќе?!?

последен тајм аут:
Шундовски: Без исклучвење значи, агресивна одбрана без исклучвење, значи без.....
Лазаров: ...чекај. Развлечете игра по крила, не ми се мотајте у средина. ЈАСНО?!?
Шундо: за кого?
сите: ЗА МАКЕДОНИЈА :pos:

и да, треба да му се даде поголема минутажа на "Мијалков" дечкото игра добра одбрана, често краде топки и добар е еден на едeн во напад

И за крај

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
А сеа бе деца, добар е Лазаров, м? :)

Браво браво, во клучен момент под огромен притисок момциве покажаа карактер, браво за Миркуловски, ги искина денес, увек сум го ценел зошто има муда и не се плаши да влезе и да шутне...
Лазаров на ниво, Мојсо така-така, Темелков ме изненади, Диви беше врв, секоја чест, фантастично одигран натпревар.

Морам да ја спомнам и публиката, човече тоа што се дешаваше во Чаир беше страшно, одамна немам видено ваква публика, ерупција, браво.

Одиме во Белград, само смирено и храбро, можеме да ги тепаме сите со ред...
шубо гледаше од клупа, а? :icon_lol:
Ако згреши, ти се простува грешката :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Програма на патувањето:

20.01.2012 /петок/ Состанок на групата пред хотел Бристол во 23:00часот. Tргнување за Белград во 23:30ч.
21.01.2012 /сабота/ Пристигнување во утринските часови. Слободно време до почеток на натпреварот. Почеток на натпреварот Данска - Македонија во 18.15 часот. По завршувањето, состанок на групата на договорено место во договорено време и тргнување кон Скопје. Ноќно возење со попатни одмори.
22.01.2012 /недела/ Пристигнување во Скопје во раните утрински часови.

http://papillon.com.mk/index.php/belgrad21012012
Значи не ми треба Папилон.Ми треба само превоз, автобус до белград од автобуска, колку ќе ме чини?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Значи не ми треба Папилон.Ми треба само превоз, автобус до белград од автобуска, колку ќе ме чини?
Автобуската компанија се вика така, од Белград се ама имаат претставништво и кај нас на автобуска. Повратна е 1800, за во еден правец појма немам колку е :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Од времето коа идев 1800 повратна е мислам..Најубаво ти е да одиш на автобуска станица таму имаш компании па распрашај се..Некаде е поскапо некаде поефтино..Според мене овие денови цените треба да се поефтини и тоа државата треба да го среди..А не само да се профитира..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Автобуската компанија се вика така, од Белград се ама имаат претставништво и кај нас на автобуска. Повратна е 1800, за во еден правец појма немам колку е :)
Извинете сега вака шо замара, а за Ниш кога има?Дека сега ми кажуваат план имале во сабота сабајле да тргаат за Белград, дека сега се камен пијани ,слават, утре да се одморат да се свестат и во сабота да одат за Белград, кога има за Ниш, во колку саат и колку пари?

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Колку би коштало на пример да се изнајми еден мини бус или комбе ?
за 10 или 20 души ?
Ако знае некој отприлика нека пише ! повратен :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom