Ми се допаѓа !Излези момче право на тераса и поздрави ја Гоцевата раса, кренете раце високо горе наше ќе биде и Солунско поле. Извади момче ти црвено знаме и поздрави ги децата на Јане, црвени шалови, црвени знамиња, наша ќе биде и Пирин планина. Играјте храбро и со сите сили, сега сте вие четата на Гули, Македонско знаме гордо се вее, и секој Македонец сега нека пее. aлe aлeeeee aлe aлeeee aлe aлe aлe a лe a лeeee
Од колку часот? (УТРЕ)Сабота (21) со Данска
Понеделник (23) со Полска
Среда (25) со Србија
од патики го извај 13катаУна маџиа ди Дејан Манасков, од зглобче
Најдобри
Хахахаха кои и да сте, легенди сте!![]()
Идоли му смеЗаборавив да ви кажам дека кога игравме со Шведска(која ја гледав на интернет) се јави еден македонец од Албанија кој кажа дека таму се навивало за Македонија![]()
хахахахааааааааа, лелеееее кои и да се одкачениве, СЕКОЈА ИМ ЧЕСТ, така слатко сум се смеел хахаааааааахахахахаа
Мене не ми е јасен моментот со цурава, сака да каже дека е лезбејка или !?
во навивачки песни нема машко, женско. Сите работатМене не ми е јасен моментот со цурава, сака да каже дека е лезбејка или !?![]()
Може таа е Чехињата бе...Мене не ми е јасен моментот со цурава, сака да каже дека е лезбејка или !?![]()
Можно е, али види како ја средиле бе мајстори и на македонски почнала да пее одма...Па и ќе пее шо мисли онаМоже таа е Чехињата бе...![]()
А затоа ли толку се радува !? Ех Чехиња бе... си ја нареди со четворица.Може таа е Чехињата бе...![]()