Македонија - Словенија [27.01.2012 - 15:15 ч.]

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Иначе вечер словенечки судии ќе судат на натпреварот со Шпанија, or so I've heard...:cautious:

Кириле, оооо Кириле.... јас немам коментар, оооо ти голем човеку...
А Борко не знае да брани бе, мааа неее.. уште еден голем поздрав до неговите хејтер4иња.:sneaky:
Nenad Krstic/ Peter Ljubic (Slo) (y)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.862
Само без да ја рушам еуфоријата и огромниот успех на ова нација со оглед дека противници во ракометот и кошарката ни беа држави со спортска традиција, успеси и општо многу поголема економска моќ, морам да кажам дека вистинскиот плод на овие успеси мора да биде играње на ОИ 2012.Јас со квалификации за ОИ не сум задоволен, иако и тоа е голем успех, но конечно имаме шанса за нешто повеќе од она, „само да учествуваме некаде“. Апетитите и желбата кај овој народ пораснаа и тоа со право.

И за тоа се заслужни само овие спортисти (ракометарите и кошаркарите). Никаква влада, ни сегашна ни претходна, ни спонзори, без оглед дали дале некаква финансиска помош, сепак овие играчи израснаа во врвни играчи во тешки времиња, особено за споротот во РМ, се што имаат е огромниот талент и љубовта кој репрезентацијата.

Имаме шанса првпат во исторјата на Македонија да имаме претсавителна и силна олимписка екипа, екипа која има голема шанса за медали. Да не биде нашата репрезентација на ОИ составена од 1 скијач, 1 стрелец и 1 борач.

2012 имаме уникатна шанса да се запишеме во спортската историја, тоа што за малце ни избега 2011 ( со бронзата на ЕП). Да ја искористиме таа шанса МАКЕДОНЦИ!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.272
Поени од реакции
8.407
Колку е рекордот на постигнати голови на олимпијада? Не за друго да го мотивираат Кире :)

Ајт честито... иако со право може да жалиме сто не влеговме во четирите најдобри!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.387
Поени од реакции
85.320
4то или 5то место во фудбал -во групата
Ако завршат 4то или 5то место во групата треба да ги пречекаме на плоштад.
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 17:22 ---
4то или 5то место во фудбал -во групата
Ако завршат 4то или 5то место во групата треба да ги пречекаме на плоштад.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
И сега ич не ми е жал, на утакмицата во Ниш против Шведска, на еден глупак позади мене што му плукнав у фаца ради Борко !!! Го пцуеше, го вреѓаше, а такво нешто неможам да издржам, кога пцујат и вреѓаат наши спортисти.Горд сум сега на тоа :)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Како ми е мило што тепавме една Словенија која не не среди ни со судии.

Ајде,одиме во Лондон.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Браво момци...Прво кошаркарите,сега и вие. Несакам да именувам,заслугата е на сите-сепак игравте како тим и така успеавте. Се надевам,исто како кошаркарите,и вие ќе бидете пример за фудбалерите со својот однос и пожртвуваност кон светиот црвено-жолт дрес

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Дијазепам - официјален спонзор на Словенската ракометна репрезентација!!! :))))))))))))))))))))))))
ЌЕ барам оштета!! Срцево ми го разболеа:D

Kajgana Shop

На врв Bottom