Македонија - Словенија [27.01.2012 - 15:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
50тина луѓе под нашето знаме на олимпијадата во Лондон!
И едно 5.000 на трибини!

Ептен сум среќен за овој постигнат успех. Алал да им е на сите играчи.
Кире Лазаров е веќе жива легенда. Таков човек се раѓа еднаш на 100 години.
Честитки и до сите фанови кои беа одлични и достојни за својата задача.
Се гледаме во Лондон!

Ајде сега сите кондурите на Цитро да му ги исчистите :pos:

schuhputzer_06.jpg

Инаку, ова „Брани Ристовски“ толку многу зачести, што веќе прераснува у клише на Ников.

Ко приказната со ху-баба-ху ! :pos:

Кога ќе го разбуди некој ненадејно или кога ќе го подуплаши, овој онака штрекнат: Брани Ристовски, браво Борко !!! :D

Моментот кога Кире му ја даде наградата на Борко, waaaa <3 Браво шампиону, браво !!!!

Честитки до сите, се надевам на квалификациите одиме со нов селектор :)
Mу ја даде пошо нема кај да ја стае, треба нов хангар за трофеи.

МАКЕДОНИЈАААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Одлична игра, машки, цврсто, до крај!!!!
Против сите, судии ехф...покажавме дека вредиме!
Нема да одвојувам играчи, се знае кои се најдобри, ама победивме како колектив!

Напред Македонија!!!!!!!

Е дали гледате сега кој е Кире Лазаров?Нели има разлика од Кире на првите две утакмици и Кире во преостанатите?
Гледате сега колкав ѕвер е?Ние малку критика му фрливме,вие одма почнавте дека сме кењале.
Критика е едно,вреѓање и јадење гомна е друго.
И сигурен сум дека и самиот Лазаров ги има увидено неговите грешки и затоа изигра како БОГ во другите утакмици.

Е ова е Кире Лазаров,мојот омилен македонски спортист,јас каков што го знам и каков што го познавам.
Од Атлетико,од Загреб,од Македонија.

Иначе вечер словенечки судии ќе судат на натпреварот со Шпанија, or so I've heard...:cautious:

Кириле, оооо Кириле.... јас немам коментар, оооо ти голем човеку...
А Борко не знае да брани бе, мааа неее.. уште еден голем поздрав до неговите хејтер4иња.:sneaky:

Очекував мечот да го проследам со помалце еуфорија....али ништо од тоа. Повторно здивување, повторно стрес, али ако, послатко е вака. :)

Е сега, може сеуште е рано за вакви муабети, али МОРА...МОРА да се најде нов асален селектор, греота е заради тоа да страдаме.
Играме квалификации за ОИ, играме бараж за Светско а Светското ќе се одржи истиов период 2013 во Шпанија.

Шундо нема осет за ништо. Денеска на пример многу слаб беше Мојсовски. Убаво што го убаци Миркуловски у второ али не требаше да го вади Филип, требаше аут да иде Мојсо. Филип мораше да остане заради ниската одбрана на Словенија, плус добро си одигра човекот у прво полувреме.

Има време и за овие муабети, само џабе ние колку и да збориме, треба сенс да имаат од федерацијата

Гласам за Цитро да отвора теми за македонските репрезентации!!!!:)
Инаку радостии, повеќе се радувам одколку на кошарката.
Лазаров повторно се запиша во историјата.
Секоја чест на сите наши играчи аууу колку само радост ни донесоа кошаркарите и ракометарите.

Ги отворивме Словенциве како тегла Ајвар! Чиј е Ајварот а младичи?

МАКЕДОНИЈА

Иначе вечер словенечки судии ќе судат на натпреварот со Шпанија, or so I've heard...:cautious:

Кириле, оооо Кириле.... јас немам коментар, оооо ти голем човеку...
А Борко не знае да брани бе, мааа неее.. уште еден голем поздрав до неговите хејтер4иња.:sneaky:
Причината затоа што мочковциве не оштетија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom