Pinturicio
Forza Juventus !!!
- Член од
- 22 септември 2007
- Мислења
- 1.705
- Поени од реакции
- 109
Гечевски е голем борец, не би ме изненадило да се појави во четвртфиналето и да се обиде колку толку да придонесе.
Гечевски е голем борец, не би ме изненадило да се појави во четвртфиналето и да се обиде колку толку да придонесе.
Исто како и за пред Словенија ,Гечевски сигурно нема да е во тимот ,а Бо ќе бил неизвесен.Тактичка демек повреда е ова со Гечевски демек нешто страшно е а искрено барем според снимкава не ми се верува дека до толку е дојдена работава, повеќе ми личи дека исценираат повреда за да изненади во 1/4 а и навистина да е повреда пак ќе игра ќе видите, Гечевски е ѕвер![]()
Cool story...BROЈас мислам дека најпоштено ќе биди русите да ни ја пуштат. Така тие ќе си играат со Литванија и ќе си наплатуваат сметки од поранешен СССР а ние со Србија да наплатиме југословенски и балкански сметки![]()
Сега во спортските вести на Сител Игорче спомна дека и Самарџиски бил неизвесен за утрешниот меч.
А иначе Гечевски може ќе биде способен колку толку да игра у 1/4 финале а можеби и утре.![]()
Различни вести сте гледале или...?Игорче сега во вестите на Сител кажа дека најверојатно Гечевски утре ќе игра.
Спомна дека утре можеби ќе биде во тимот а колку и дали ќе игра ќе видиме за некои 24 часа.Различни вести сте гледале или...?
ЕДИТ:ОК, видов дека и двајцата викате за утре.![]()