Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА КЕ ИМА СУПЕР ПАРТИЈА И СО РУСИТЕ !!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.255
Тактичка демек повреда е ова со Гечевски демек нешто страшно е а искрено барем според снимкава не ми се верува дека до толку е дојдена работава, повеќе ми личи дека исценираат повреда за да изненади во 1/4 а и навистина да е повреда пак ќе игра ќе видите, Гечевски е ѕвер :icon_lol:
Исто како и за пред Словенија ,Гечевски сигурно нема да е во тимот ,а Бо ќе бил неизвесен.:P

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Гечевски е голем мотиватор за соиграчите и голем борец тој го знае тоа затоа и ќе се појави во четврт финалето.
Башка Гечевски со повредени нозе и една рака е подобар од Самарџиски :icon_lol:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Неќам да звучам песимистички, но поените на Гечевски може нема да фалат до толку колку што неговото одсуство може психолошки да влијае на другите играчи плус кога ќе ја додадеме и кратката клупа може да се каже дека сме во незавидна позиција, а ако не игра и Бо искрено се плашам од дебакл.

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Нема логика сега да не одиме на победа кога против Словенија одевме на победа, од нашата репрезентација викаат дека на секој натпревар до крај одат на победа и дека за нив веќе нема непоедливи репрезентации на првенството и дека со сите можат да се носат. Утре со Русија ќе одат на победа..... само во случај Германија да изненади со Литванија и да тепа +11 е тогаш ќе одиме на тоа да бидеме втори за да играме против Германија.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Ама после ова првенство на Гечевски ќе му требаат 2 месеци да се опорави цел :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Јас мислам дека најпоштено ќе биди русите да ни ја пуштат. Така тие ќе си играат со Литванија и ќе си наплатуваат сметки од поранешен СССР а ние со Србија да наплатиме југословенски и балкански сметки :D

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Јас мислам дека најпоштено ќе биди русите да ни ја пуштат. Така тие ќе си играат со Литванија и ќе си наплатуваат сметки од поранешен СССР а ние со Србија да наплатиме југословенски и балкански сметки :D
Cool story...BRO

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Сега во спортските вести на Сител Игорче спомна дека и Самарџиски бил неизвесен за утрешниот меч. :(
А иначе Гечевски може ќе биде способен колку толку да игра у 1/4 финале а можеби и утре. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Сега во спортските вести на Сител Игорче спомна дека и Самарџиски бил неизвесен за утрешниот меч. :(
А иначе Гечевски може ќе биде способен колку толку да игра у 1/4 финале а можеби и утре. :)
Игорче сега во вестите на Сител кажа дека најверојатно Гечевски утре ќе игра.
Различни вести сте гледале или...?
ЕДИТ:ОК, видов дека и двајцата викате за утре. :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Различни вести сте гледале или...?
ЕДИТ:ОК, видов дека и двајцата викате за утре. :)
Спомна дека утре можеби ќе биде во тимот а колку и дали ќе игра ќе видиме за некои 24 часа. :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Мене ме интересира од кој напор е повредата на Самарџиски :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom