Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.974
Поени од реакции
16.356
Самарџиски се уплашил дека тој треба да биди во стартна петорка и одма симулира повреда :pos:
А за Гечевски нека седат мирно, нека не ризикуваат..или пак сакаат да ја совладаат Русијаo_O и со Србија во 1/4 финале да се докажат кој е кој на Балканот. :D

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Русија ќе не победи, ќе играме со Литванија и пак ќе изгубиме и толку од нас

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Aбе ќе победиме, јака одбрана имаат нашиве... :D
--- надополнето: Sep 11, 2011 5:51 PM ---
Зошто да не победи Русија ?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе не дека од Литванија и Србија има некоја кој знае колкава разлика ама притисокот од судии и публика се знае што може да ни направи.Така да утре се оди на победа одмор малце и со ладни глави во 1/4 финале.Тогаш мора најдоброто од нас да излезе на ова ЕП.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
абе луѓе не можите да ја споредвате утакмицата со Црна Гора и следната со Русија без Гечевски. Ниту кошаркарите беа толку мотивирани како сега ниту околностите беа слични.Гечевски можи е битен кај нас ама најголема наша сила е вложвање 150% од можностите на секоја утакмица без разлика колку е битна,и вербата во успех. А вас ве читам Гечевски не игра,готови сме. Се надевам само репрезентативците не го отворат форумо за да ве читат,оти тие најпоќе си верват во својте можности и во успех и то најпоќе ме бендисва во ова репрезентација

В

Вори

Гостин
Леле како би ти рекол некои работи,само не сакам да попијам бан за такви како тебе.
Да ви се пљукнам во народот.Кога губиме,кењате дека само губиме.А еднаш кога ќе почнеме да победуваме одма ширите песимизам,одма знаете се однапред и одма се правите стручњаци на невидено.
Ајде сега пали патиките.

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Кога можел Бранко да гледа и тоа со виски у рака зш да не можам и ја со пиво у рака

H

HITCH

Гостин
Пак се разбуди песимистот во мене,но посакувам победа како одмазда за тоа што ни се случи пред две години.
За потсетување: Гечевски играше со скршен нос, со повредени нозе, мислам дека заради оваа пукнатина нема да седи на клупа. За него не постои повреда!

Многу пожртвуван дечко, мило ми е што го имаме на наша страна. Гечевски е огромна мотивација за целиот тим. А, Бога ми и мотивацијата против Русија е огромна. НО, и да изгубат ние ќе одиме на аеродром и ќе ги пречекаме како кралеви. Заслужено! Овие момци се наши херои! Би ми било убаво да победат, но и да изгубат нема да престанам да навивам за нив. Треба да имаме поголема доверба во момциве.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.777
Поени од реакции
12.112
За потсетување: Гечевски играше со скршен нос, со повредени нозе, мислам дека заради оваа пукнатина нема да седи на клупа. За него не постои повреда!

Многу пожртвуван дечко, мило ми е што го имаме на наша страна. Гечевски е огромна мотивација за целиот тим. А, Бога ми и мотивацијата против Русија е огромна. НО, и да изгубат ние ќе одиме на аеродром и ќе ги пречекаме како кралеви. Заслужено! Овие момци се наши херои! Би ми било убаво да победат, но и да изгубат нема да престанам да навивам за нив. Треба да имаме поголема доверба во момциве.
Сигурно? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom