Имаш отворено.Ајде давајте тема Македонија -Литванија да собираме информации за 1/4 финале. Баталете ја Русија!!
Не знам и дали има некакво правило, бидејќи штом судиите штом судиите ќе свирнат од записничка треба да го допрат времето, а тоа не беше направено и нормално Русите реагираа. Делегатот одлучува колку враќа и тоа е тоа. Ама и нема баш тоа врска, едноставно сакало да биде. Ајде сега одиме да ги нагостиме домаќиниве.Хах ситуацијава беше баш:
Абе ај имате 2 секунди готово ве победивме сеа праете шо сакате...ИИИИи абе како шо сакате...
иначе да и мене тоа ме интересира, по кое правило им се врати време?
Пошто не беше запрено кога топката излезе во аут.Хах ситуацијава беше баш:
Абе ај имате 2 секунди готово ве победивме сеа праете шо сакате...ИИИИи абе како шо сакате...
иначе да и мене тоа ме интересира, по кое правило им се врати време?
Да имаше уште 0,7 секунди мислам дека Русите ќе одеа на цепелин преку Мозгов. Дали ќе погодеа тоа е друго прашање.Значи шо се напнавте со тие секундите, ружниот русин ја испуца одма топката што значи потроши од прилика 0.6/7 секунди. Таков quick release шут се изведува и побрзо у НБА. Штета што му избега на Чековки и имаше дечкото добар поглед на кошот за да се намести, а Ѓорѓи кога дојде на блокада тој веќе имаше нацентриран шут само малку го дигна. Сигурен сум дека не ја гаѓаше таблата, така да ова може да се впише у бугарските buzzer битери!
Самарџиски што?Тоа е тоа...
Само Самарџиски...