- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Истото важи и за Предраг, тоа ми е муабетот.Затоа што достоинствено изиграа и скапо си ја продадоа кожата.
Истото важи и за Предраг, тоа ми е муабетот.Затоа што достоинствено изиграа и скапо си ја продадоа кожата.
4Ајде бре луѓе малку по позитивно....па тоа е Русија...алооо ....само Москва има над 10милиони...па сеа пресметајте од колку многу народ избираат само 5 играчи....а ние од 2милиони вадиме 5.
Со Шпанија ќе играме.Шпанија/Словенија ..
Сериозно Самарџиски е новиот Чековски. Колку само се плукаше по Чековски во квалификациите кој за волја на вистината стварно слабо игра под кош во напад ама затоа игра добра одбрана и дава тројки, додека Самарџиски е дрвце. Подобро било кој од клупата да го замени макар и Мираковски, не дека последниов е слаб туку поради висината. Единствено Соколов тотално разочара на првенствово, секој влез јаде банани.Ако бараат некаде молер кажете ќе го пратиме Самарџиски. Позитивна страна е што нема да им треба скеле, а нас нема да е нервира во репрезентација.
Точно така, ќе им го вратиме ова!Море арно викаш........после за 3то пак со Русите да им се осветиме
Зошто бе? Нема поубаво од тоа да ги исплескаш дома, пред нивните фановиАх таа Литва како би ја исплескале да се играше на друго место.
Ме насмеа на цела мака.Зошто бе? Нема поубаво од тоа да ги исплескаш дома, пред нивните фанови