Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
posle se do sega sto odigravme,dobro e! ajde da ne go drvime vekje za ova so rusite.vakov skor nikoj nemase muda da prognozira pred prvenstvo da bideme realni!
toe e kosarkata,ja pogodi buljasot na kraj i gotovo.ako nie za ova treba da zalime da ve potsetam samo na cibona-partizan finale jadranska i mislam na site polesno ke ni bide:)
NAPRED MAKEDONIJA!!!

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ми доаѓа да заплачам!Судии мамето ваше!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ајде бре луѓе малку по позитивно....па тоа е Русија...алооо ....само Москва има над 10милиони...па сеа пресметајте од колку многу народ избираат само 5 играчи....а ние од 2милиони вадиме 5.
4 :D

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Ако бараат некаде молер кажете ќе го пратиме Самарџиски. Позитивна страна е што нема да им треба скеле, а нас нема да е нервира во репрезентација.
Сериозно Самарџиски е новиот Чековски. :LOL: Колку само се плукаше по Чековски во квалификациите кој за волја на вистината стварно слабо игра под кош во напад ама затоа игра добра одбрана и дава тројки, додека Самарџиски е дрвце. Подобро било кој од клупата да го замени макар и Мираковски, не дека последниов е слаб туку поради висината. Единствено Соколов тотално разочара на првенствово, секој влез јаде банани.

Инаку нели едно време Илиевски и Чековски беа дел од македонскиот тим кој стана младински европски шампион или јас сум нешто во грешка?

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Абе што ви е толку па Литванија ни е подобар противник од Србија. Србите се заебани имаат многу јак стратег ке видите како ке ја натртат Русија!!

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Има некој информација дали Гечевски ќе игра со Литванија или до крај нема да игра?

Без него два натпревари - два порази! :rolleyes:

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Ова беше голема измама за којашто уште не сме свесни.Го пуштија времето да истече до 0,7,а после го вратија на 2,5 што им дадоа 0,8 секунди вишок што ете се покажа пресудно за нас.Доволно за да шутнат.Македонија имаше минуси секако,Владо потфрли во реализацијата ,но играше одлично на други полиња,Антиќ брилијантен,Чековски направи неколку киксови,но погодуваше тројки кога највеќе требаше.Литванија воопшто не е недостижна.Ајде Тоше смогни силиииии и дојди бори се за Македонија.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
M

Mario Gómez

Гостин
Значи шо се напнавте со тие секундите, ружниот русин ја испуца одма топката што значи потроши од прилика 0.6/7 секунди. Таков quick release шут се изведува и побрзо у НБА. Штета што му избега на Чековки и имаше дечкото добар поглед на кошот за да се намести, а Ѓорѓи кога дојде на блокада тој веќе имаше нацентриран шут само малку го дигна. Сигурен сум дека не ја гаѓаше таблата, така да ова може да се впише у бугарските buzzer битери!

Kajgana Shop

На врв Bottom