Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Јас знам дека дел од Пиратите од Автокоманда отидоа ...
Во хороскоп ми пишуваше дека вечерва ќе бидам расположена да скокам како мало дете ... значи спремајте се за ПОБЕДА! :D

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
отидоа од повеќе групи не само ФА и Комити има и од Пирати,Војводи,Гемиџии незнам Чкембари мислам им понудиле но одбиле а за CPB тоа е нивниот став дека не оделе кој ќе отишол со обележја на групата ќе бил исфлен од групата..и пишувајте за репрезентацијата не само кој отишле :)
Мал офтопик ама мора да се знае дали ќе има асална подршка таму.
Иначе за вечер очекувам многу тежок дуел.Литванците се шутерка репрезентација,сите знаат да погодат од различни позиции.Е сеа ако се постави добра одбрана и сите нивни шутери за 3 се чуваат добро мислам дека имаме реална шанса за поминување понатаму.Сепак и самиот успех е голем,но идеме до крај нема лабаво со нас :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Во хороскоп ми пишуваше дека вечерва ќе бидам расположена да скокам како мало дете ... значи спремајте се за ПОБЕДА! :D
Дај и јас да си видам хорорскоп :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Можеби ќе играш ластик во маало :P

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.361
Поени од реакции
5.437
Абе за вака да коментирам на форум и јас знам, кафето до мене и куцај си !!! :tapp:
Пак ги наоѓате некој виновни кошаркари, пак Илиевски....
Не го бранам Илиевски, не ми е ни роднина, не ми е ни другар ни ништо, ама 90% сум сигурен дека поќе од пола овде шо пишите не го знајте кој е Владо Илиевски !!!
Играч кој играл за повеќе тимови низ Европа, ако беше слаб ќе играше тука во Торус, Овде Поле....
За Плеј играч му треба брзина, додавање и добар да е во одбрана, не мора да е некој си шутер...
Тоа Илиевски и то има !!! Има брзина, знај да изгради позиција, знај да влези и сам да заврши акција и кај него и кај Меккејлеб е најсигурна топката кога сме во напад !!! А не ете дај му топка на Мираковски нека води ќе ја посери до центар !!! Владо некогаш можи претерува со шутот, а за другото е ОК..
Очигледно вие гледате кошарка од 1 Септември од ко почна Европското, пред то незнаевте за кошарка па сега ќе кажвате овај е слаб онај е слаб, за од седење за кажвање сите знајте, ама излезете на паркет вие да играте ќе ве снема !!!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Еден од ретките моменти кога македонската репрезентација (у било кој спорт) може реално да ме израдува .. Ќе полудам ако тепаме вечер .. МЕЧ ЗА ИСТОРИЈА !!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Денот Д.. што би рекле Енлезиве, ту би ор нот ту би .. Ја мислам дека туби ќе гледаме вечер :D

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

ФОТО: Македонските навивачи тргнуваат кон Литванија

Македонија | 14. септември 2011 - 10:56
Над 150 навивачи со чартер линија денеска патуваат за Каунас, на мечот од четвртфиналето на Европското првенство во кошарка. Владата на вчерашната седница донесе ваква одлука и обезбеди средства за патувањето.
http://press24.mk/story/makedonija/foto-makedonskite-navivachi-trgnuvaat-kon-litvanija

Некако по облеката и изгледот не се сите 150 од навијачки групи има овде и падобранци бар таков впечаток имам од сликиве

Kajgana Shop

На врв Bottom