M
Mario Gómez
Гостин
Сигурно има некој падобранец, но ја подржувам одлуката на владата без разлика на то. Се надевам нема да земат клубски обележја и ќе се гласни.
Ама Пол не е веќе меѓу живитеhttp://tv.delfi.lt/video/ULpmVgPD/ некој филмој си прат литванците ко лани со октоподо Пол.
Убаво ме насмеа братАма Пол не е веќе меѓу живите
Според мене ова чудо (крабата), сега прогнозира кој ќе губи, бидејќи се крие во кокосотhttp://tv.delfi.lt/video/ULpmVgPD/ некој филмој си прат литванците ко лани со октоподо Пол.
за жал тоа го прават и треба воџоте да реагираат но групите сакаат да го искористат овој момент за реклама на својата навијачк група.Сигурно има некој падобранец, но ја подржувам одлуката на владата без разлика на то. Се надевам нема да земат клубски обележја и ќе се гласни.
Тоше изгледа тажен
ќе видиме вечер какви транспаренти ќе извадат и дали све ќе биде уникатно во црвено жолта бојаНе е толку страшно тоа со клубските бои но подобро е се да биде црвено-жолто. Се надевам CPB и Family нема да го направат тоа што го направија Комити и Чкембари во Хрватска...
Јас како што гледам само тапаните им се со клупски обележја, а инаку сите се во црвено жолто со мајци и дресови Македонија...за жал тоа го прават и треба воџоте да реагираат но групите сакаат да го искористат овој момент за реклама на својата навијачк група.
Па тие се тапаните,немаат они послебни за македонија посебни за клуботЈас како што гледам само тапаните им се со клупски обележја, а инаку сите се во црвено жолто со мајци и дресови Македонија...
Со срека вечер и да се надеваме дека ке ни ја донесат најголемата радост пласман меѓу четирите најдобри
Аман бе.... нели гледате од сликата дека човекот има проблем само со левата рака + член на форумот пиша од дојава дека со десната рака му е се ОК !!! Не ја прајте уште поголемаТоше изгледа тажен
Типот со две скршени раце ќе игра баскет....
Да да тоа сакав да го кажам...дека само тапаните што е нормално се во клубски бои... Само ке биде добро на трибина да има само еден транспарент МАКЕДОНИЈА... Ни Фемили, ни Лозари, ни Чкембари, ни Комити...Па тие се тапаните,немаат они послебни за македонија посебни за клубот