Македонија - Доминиканска Република | Квалификации за ОИ, Лондон - 1/4 финале [петок 23:30 ч.]

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Значи дечково утре секако ке си биде у еуфорија и да изгубиме и да тепаме а ние што имаме опција Славење или ДЕПРЕСИЈА ке му мислиме до утре и ке грицкаме нокти....Видиш он убаво си смислил...
Не знам за тебе, ама јас кога сум во депресија, дефинитивно не сум еуфорична...:D

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Ајде момци да им покажеме што знае Македонија. САМО НАПРЕД!!!!

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.128
Поени од реакции
8.074
утре доминика
ќе ја ебиме,
ќе ја ебиме

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Немојте да влегувате со преголеми очекувања, зошто разочарувањето е тапа филм.
Сите што стигнале до тука се добри и спремни репрезентации и со задоволство ќе си грицнам од таквото ако не сум во право :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Утре Хорфорд прави три лични во прво полувреме, четвртата ја прави до средината на трета и нема влегување во игра... Тука се крши мечот и тука ја правиме разликата :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Гледам видеа од Литванија и едно нешто е јасно. Жално ќе биде оваа генерација да не отиде на ОИ. Ќе се прераскажува за нив тоа е сигурно, ама еднакво на катастрофа ќе биде ако не успееме да се пласираме во Лондон. Веќе кога ни избега медалот од ЕП за многу малку, се надевам дека ќе успееме да го вратиме тој долг.
Само паметно утре, нека го затворат рекетот, скоковите нека бидат на ниво и победата сама ќе си дојде.
Одиме момци, цела МАКЕДОНИЈА Е СО ВАС !!!!!!!!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Aко Чековски го реше мечот ја ќе го променам никот од Види Фотос во Промена на име :D
И во тетратка 1000 пати да напишеш: Никогаш нема да зборувам лошо за Чековски :D

M

Mario Gómez

Гостин
mislam deka nema da imame problemi utre, mnogu polesno se zatvora ekipa od koja se ceka mnogu od centarot, lesno ke go sredeme problemot so "nba zvezdata." ideme jako do kraj, ne smeat da se opushtat i da cekame da igrame natprevar za 3-to mesto, mora finale da se igra.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Вечерва да веруваме и се надеваме на победа...СРЦЕ НА ТЕРЕН...заеднички, напред Македонија :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Еве нешто од по странските форуми

MKD needs to pressure Coronado (turnover-rpone) and let DR shoot the threes. Keep them out of the zone and force Martinez to shoot from the distance. Foul him - Not a good FT shooter.
DR is terrible on defense. Problem of MKD is, that players arent that fast. I was suprised to see Cekovski and Gecevski being that fat. Bo needs to speed up the game if he has the hands on the ball. Same goes for Ilievski.

:icon_mrgr:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.799
Поени од реакции
30.667
Ајде момци дадете се од себе на терен, изиграјте за Македонија.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Moрамеее.морамеее,еми морамеее.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.098
mislam deka nema da imame problemi utre, mnogu polesno se zatvora ekipa od koja se ceka mnogu od centarot, lesno ke go sredeme problemot so "nba zvezdata." ideme jako do kraj, ne smeat da se opushtat i da cekame da igrame natprevar za 3-to mesto, mora finale da se igra.
Ау не викај два пати. Ако Пеџа си го изигра она неговото "нежно" играње е тек тогаш ќе имаме проблем. Хорфорд е многу цврст играч. Да ме прашува мене некој јас би му ги менувал чуварите нон стоп, така ем ќе има поквалитетна одбрана ем повеќе ќе се умори. И би го стартувал Перо над Хорфорд, а не Пеџа. Се надевам Лазовски и неговиот стручен штаб направиле добар скаутинг на Доминикана и дека ќе си ја завршат работата на највисоко можно ниво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom