Мака ми е!

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Maka mi e od lagite sto gi slusam sekoj den, maka mi e od laznite prijateli i maka mi e od lugeto sto se pikaat kade sto ne im e mesto i maka mi e od decistata sto mislat deka porasnale:smir::vozbud:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Мака ми е од неспиење сакам да се наспијам ко човек!
Мака ми е од факултетот сакам да поминат испитиве, аман веќе!
Мака ми е од времево, па на северен пол ли живеам мајку му?
Мака ми е од дволични луѓе!
Мака ми е од ебаниов наш просперитет во државава и нејзината функционалност!
Мака ми е и ќе ми бидат следниве три месеци овие глупи избори и политички поделби!
Ма мака ми е од се!!!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Мака ми е од луѓе кои мислат дека имаат јака смисла за хумор а уствари немаат.

Сега на некои од вашите шеги нема да бидам принуден да се насмеам. Ха ха ха.

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Мака ми е, и несакам да ми биде!!!!!!
Мразам разделби и не сакам да се случат!:(
Господе помагај не дозволувај да се случи тоа

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Mака ми е што сум болна...па сите се на Маврово, не е фер, јас дома температура лечам!...:cry:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Мака ми е што нема уште еднаш да идам на Маврово...
Ај следната година повеќе....

Ф

Фил Ајви

Гостин
Мака ми е од прости луѓе и полни со негативна енергија

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
15-16-17 годишњаци зборуваат за пеколот кој уште не го виделе.
Зборуваат за сечење вени, за безброј изгубени литри крв. Кажуваат како им е тешко, како ќе останат сами, а уште не влегле во втората декада од животот.

Животот им бил лош, животот им бил никаков.
Не ги мразам, еднаш ми кажаа дека ништо во животот не треба да го гледаш со омраза.

Ама смачено ми е од емотивци! Емо дечишта. Можам слободно да кажам дека ми е мака од таквите кои само се сожалуваат себеси.
Не се сакате самите себеси, ни јас не ве сакам.

P

Polaroid vanity

Гостин
Од гзолизачи,лицемери,полтрони,зајадливи,глумци,предводени од толпа.
Од луѓе кои добиваат поени преку неискреност,лажно умилкување,блесава егоцентричност. Од секаков вид влекачи,искористувачи.
Од да кажам луѓе на кои мама и тато и на 20 и кусур им средуваат битни успеси.
Од глупи ли карми..од нечии нервози ради други,од трескање врати пред вистината,од бегање од другарство,од ебани лажливи,препотентни створења кои успешно тераат да се врти некој по нив во кревет цела ноќ.
Од оние кои мислат дека знаат се,од инаетливи..од проклети мршојадци,од "вистински" пријатели кои се подготвени да те слушаат само кога се работи за живот или смрт.
Од удобно сместени во крзното..залегнати,најадени,наспиени,напиени.
Генерализација,неблагодарност,непочитување,нееднаквост..!
Оди свету по ѓаволите!

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
мака ми е шо неам кола за возачка дозвола .... сеа ке возев до негде... за некого.. за нешто..

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
мака ми е шо неам кола за возачка дозвола .... сеа ке возев до негде... за некого.. за нешто..
same here, колку сакам да си имав кола и да тргнам некаде сама на пат, само со музиката пуштена и да појдам на неколку места, да кажам по неколку збора што ми тежат (не дека после тоа ќе ми олесни, ама....).мака ми е ДА!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Мака ми е за сите беспомошни и гладни луѓе, кои ја имале најголемата несреќа да се родат во еден ваков суров свет. Свет во кој поединци ќе си играат курташак со цели богатсва потрошени на безначајни глупости, додека другите спијат под отворено небо или со денови не јаделе. Посебно е трагично кога некој е болен од тешка и неизлечива болест, па освен лицемерно сожалување ништо не добива од тие на кои ништо не им фали. Зошто таквите луѓе не можат на еден момент да се хумани? Да се соживеат со туѓите несреќи и да се потрудат да помогнат? Мака ми е што го нема тоа и што не ја знам причината за истото.
Зарем е можно да има толку себичен народ на светов, кој не гледа подалеку од својот нос и џеб? Зарем никој не помислува дека не се знае што ни носи следниот ден и дека не е воопшто невозможно да и самиот тој некогаш има потреба од туѓа помош?
Мака ми е од таа неправда која ја има на секој чекор! Мака ми е, секој ден се` повеќе. Да не живеам со помислата дека секој ќе си исрка тоа што ќе си надроби, мислам дека би почнала шамари по улица да мавам.
И да, ова е еден мој специфичен пост, на кој повеќето ќе се искршат од смеење и ќе се заебаваат, ама ако. Ќе пишувам вака се` додека сум на форумов, и додека има кого да насмеам со тоа. Фино, нели ...:pipi:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
:nerv::nerv:од расипани личности(т.е лицемери)
личности што не исполнуваат тоа што ветиле:tapp:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Мака ми е од лицемерни суштества кои гледаат само како да ти го загорчат животот прибидејќи немаат свој,суштества(кои дефинитивно не се луѓе туку нешто сосем друго)кои се мешаат во животите и односите помеѓу другите,со намера да извршат некое влијание и истиот однос,живот да го уништат.

Мака ми е од луѓе кои се прават наивни,невини,дека тие ништо незнаат,дека светот и сите останати се против нив.Исправете се и борете се!Не само се жалите ебаго!

Истотака мака ми е што поради други,загубив некои значајни личности со кои можеби повторно никогаш нема да стапам во контакт,но не ми е мака затоа што јас никогаш не се откажав од нив туку бев принудена.
Никогаш нема да прифатам да се одалечам колку и да сакаат.

Ќе ги скратам маките,почнувам уште вечерва.

Kajgana Shop

На врв Bottom