1307 напиша:
Иако е подолг, океј е постов Матрицо. Само, тоа со јајцето како се прави?
Питаш ме как се прави това с јајцето? ОК ште ти го кажа начина братле. Вземаш прјасно јајце! но зад'лжително трјабва да е прјасно, а не престојало ден два, или три. И го прекарваш п'рво през р'цете, като го опираш на стомаха, и правиш полукр'гово движение, нав'н к'м дјасната р'ката п'рво, и зав'ршваш на китката. Повтарјаш с'штото движение и на другата, лјавата р'ка. След това го правиш на краката, като опираш јајцето в'в глезена на крака, и правиш полукр'гово движение на в'тре, и затварјаш полукр'га по средата между краката долу ниско. Уточнние, това трјабва да ти го направи друг човек, зашто то ти сам на себе си не можеш го направи. Това се прави и на другијат крак, и счупваш јајцето в буркан, или каквото имаш под р'ка. С'д којто може да се затварја след това с винт, и го слагаш под леглото си, точно под тебе да б'де. През ношта којато преспиваш с буркана и строшеното јајце, трјабва сам да спиш в леглото, да нјама никој до теб, заштото в този момент! јајцето теб те освобождава от зловредната био-енерготронна енергија, и преспили примерно до теб, м'ж или жена, не зависимо, ако ште и да е дете, об'ркват се био-енерготронните в'лни, и нјама да има очиствашт ефект. На другијат ден, като станеш, вадиш буркана от под леглото, и гледаш дали има магија. А как се разбира че има!!!!!!! сигурен с'м че през живота си, си п'ржил јајца на очи, и знаеш как изглеждат јајцата на очи. Ако по с'штијат начин изглежда јајцето, като все едно си го пражил в тиган, побелјало и ж'лт'ка да не се изобшто вижда, значи имаш магија. А, ако јајцето е такова както е било при строшаването в буркана, чисто, значи нјама ништо в'рху теб. Ако имаш магија направена, и по този начин ја локализираш с јајцето, веднага отиваш и изхв'рлјаш буркана с јајцето по течението на вода. Течашта вода, примерно, както на реката Вардар, но по теченито никога на срешту течението, хв'рлјаш буркана, но по време на хв'рлјането, казваш заклинателните думи, НЕКА ТАЗИ РЕКА ДА ОТНЕСЕ ОТ МЕН, ВСјаКА МАГИја, КОјаТО Е НАПРАВЕНА НА МЕН, И МОИТЕ БЛИЗКИ, и го хв'рлјаш. Мога да те уверја, тук, в Б'лгарија, страшно скептично се отнасјат спрјамо магијте, и викат а бе ја ги мани тези бабини деветини. Но от тези бабини деветини, башта ми на два п'ти штеше да се спомине! старијат македонец, от магија, че с јајцето го оправјам, като усетја че му е направена магија. На мен като ми го направи мајка ми, нека БОГ да ја поживи милата ми мајчица, на другијат ден като го видјах јајцето, уплаши ме, цјалото јајце беше побелјало, от јајцето по средата на буркана, до пов'рхноста на водата. Беше се образувал, един много дебел сноп, и по пов'рхноста се беше разстлала м'згата на јајцето. Много силна магија ми бјаха направили, и след като го изв'рши това с јајцето над мен, жената, сега да чукна на д'рво, нјамам тези проблеми. И ми казаха от мои много доверени хора, че мјусјулмански ходжа, ми ја е бил направил магијата за лоша поличба, но сега нјамам такова нешто, винаги като усетја такова странно поведение, нетипично за нормалното ми с'стојание, или интујцијата ми, като анти-вирусна програма ми се обади, повтарјам всичко от начало с јајцето. За това не са изобшто за подценјаване магијте, пријатели! а трјабва на сериозно да б'дат вземани. Това био-енерготронно ор'жие, овладе е ли го човек, примерно да умее да прави магиј, и да ги прашта, просто този човек се сдобива с невиждана власт и сила, којато инак не може да овладее, при обикновенното с'стојание на духа. За това трјабва много да се внимава, и да се предпазват хората от зловредното им в'здејствие на магијте. Магијата може преспокојно да ум'ртви човек, и без да се разбере, и нај-лошото е, че нјама доказателства за убијство.