Dia_Charmed_Gir
Убавицата
- Член од
- 11 август 2006
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 1
Magii postojat Sto postoKohlBass напиша:Kako sto vika potpisot na Misticen `Tantara, pantara...`
Best Wishes From The witch Dia
Magii postojat Sto postoKohlBass напиша:Kako sto vika potpisot na Misticen `Tantara, pantara...`
Знаеш некоја магија? Правиш магии штом велиш толку сигурно дека постојат сто посто?Dia_Charmed_Gir напиша:Magii postojat Sto posto
Best Wishes From The witch Dia
Da objasnam Nema sto... pobaraj na internet Spells Of The Week Archive ili idi na http://www.extremespells.com/Fortune напиша:Знаеш некоја магија? Правиш магии штом велиш толку сигурно дека постојат сто посто?
Дај објаснувај повеќе кога пишуваш пост, за да разбереме сите.
Pa ne znam mozebi ...Vidi i doznaj pa kazi mi...Jas seute otkrivam...Fortune напиша:Во ред тоа, ама кажи ми како со магија може светот да се направи подобар? Ако постоеше ваква магија каква што кажуваш, светот до сега немаше да биде направен подобро место за живеење? Или можеби се` што добро се случува во светов, треба да го земеме предвид како резултат на магија?
магија ? ај кажи што била случката што е толку потресноRealGirL напиша:Никој што ја нема осетено нема да верува и обратно!
Не верувам во такви работи...господ,ангели,ѓаволи,духови и се изјанив кога ќе почнам да верувам во нив!Така беше и со магиите..не верував се додека не бев сведок на една непријатна случка на која не сакам да се потсетувам а најмалку па да ја раскажувам!
Иако е 21 век има толку злоба во луѓево што на се се подготвени за да расипат туѓ живот,па дури и користејќи такви работи!
Ај друг пат кога ќе бидам психички подготвена можеби повеќе ќе се отворам на темава!
Мистичен напиша:Можеби ќе се најде и научно објаснување за "магиите" во годините кои доаѓаат. Штознам, и за многу пронајдоци кои ги имаме сега кога се појавиле луѓето мислеле дека се трикови на маѓепсниците.
Чудно, чудно...
Imas pravo i ti veruvam na sekoj zbor sto go napisa...RealGirL напиша:Никој што ја нема осетено нема да верува и обратно!
Не верувам во такви работи...господ,ангели,ѓаволи,духови и се изјанив кога ќе почнам да верувам во нив!Така беше и со магиите..не верував се додека не бев сведок на една непријатна случка на која не сакам да се потсетувам а најмалку па да ја раскажувам!
Иако е 21 век има толку злоба во луѓево што на се се подготвени за да расипат туѓ живот,па дури и користејќи такви работи!
Ај друг пат кога ќе бидам психички подготвена можеби повеќе ќе се отворам на темава!