Верував до пред некое време... се случуваше да се глупираме у основно со другарки по дома ради заебанција и никад не успевало
увек за да се заљуби овој у оној...и тоа помина со годините...
еден период имав коа работите ми одеа на лошо, па се нафурав дека една особа ми прави магии и тоа психички ме уништи...за секој неуспех мислев дека е предвиден...
потоа престанав да се оптеретувам пошто си најдов поинтересни работи и работите се смирија...
до пред некое време кога мој многу добар пријател/ка почна да се оддалечува од мене ...
прво барав логично оправдување, озборувања рекла казала ама ни тоа не ми беше доволно бидејки стварно немав ништо лошо помислено/кажано за таа особа...
И конечно еден ден ми кажа што е работата... во панталоните кои ги има носено имало сошиено некакви конци со делови од панталоните незнам ти шо к*р уше кои наводно ги имаме само ние двајца носено...и потврдата за тоа дошла од еден човек кој бил некој си врач или Сашо фактор Х (ова само претпоставувам) кој нит ме знаел нит ме познавал а му рекол дека јас му правам магии...
е сеа причина логична нема зошто тоа би го направила бидејки имам супер долга врска а тој идеше со моја најдобра другарка...ама ете му кажале и што е најстрашно очекува еден ден дека треба да му се извинам за тоа...и можеби ќе ми прости...
мислам дека после оваа работа немам коментар на оваа тема а вие сами проценете...
(убаво е да се верува во нешто..ама сигурно не во лоши работи)
и 100% е сигурно дека магии ги фаќаат само оние кои веруваат во нив...