Ninja
Кајгана на око
- Член од
- 15 мај 2005
- Мислења
- 623
- Поени од реакции
- 9
Има магични нинџи, а не нинџи што користат магии :lol: :lol: :lol:Garfield напиша:Магија, што е тоа?
Немој така Нинџичке, нели нинџите користат магија?!!
Има магични нинџи, а не нинџи што користат магии :lol: :lol: :lol:Garfield напиша:Магија, што е тоа?
Немој така Нинџичке, нели нинџите користат магија?!!
Meне ме нервираат затоа што кога ќе слушнам некој како збори за магии, односно раскажува „магични случки“, ме потсеќа на муабетите за бетмен, супермен и спајдермен во 2-ро одделение.FortunE напиша:Многу ме нервираат муабети за магии :twisted: Кога некој ќе почне да ми кажува кој на кого каква магија направил, ми се ежи кожата. Тоа ми прави лош филм, а не верувам во тоа (поточно, не сакам да верувам)...
Ај напрај ми на мене една магија....MeGi_xtz напиша:бидејќи ми се случило да се уверам дека има луѓе со такви(не)нормални способности верувам дека има некоја си виша сила...пошто како да се објасни тип шо ме гледа прв пат у живот знае се за мене..ваљда не најмил детективи да се распрашуваат.знам и ја по некоја магија да напраам....
:twisted: :evil: :twisted: хехехе
Како може да паѓате на такви лесни финти? Па „гледачите“ всушност ви кажуваат работи што се поклопуваат со 90% од луѓето.MeGi_xtz напиша:бидејќи ми се случило да се уверам дека има луѓе со такви(не)нормални способности верувам дека има некоја си виша сила...пошто како да се објасни тип шо ме гледа прв пат у живот знае се за мене..ваљда не најмил детективи да се распрашуваат.знам и ја по некоја магија да напраам....
Не мислев на општи работи ми кажа некои ствари што ги знам САМО јас затоа и мене ми беше шок као како може да зане овој...луѓе со такви способности има ...а за магија тоа е нешто како сугестија ќе си увртиш некој филм дека некој ти напраил лошо и стварно ќе ти се десиAcid напиша:Како може да паѓате на такви лесни финти? Па „гледачите“ всушност ви кажуваат работи што се поклопуваат со 90% од луѓето.MeGi_xtz напиша:бидејќи ми се случило да се уверам дека има луѓе со такви(не)нормални способности верувам дека има некоја си виша сила...пошто како да се објасни тип шо ме гледа прв пат у живот знае се за мене..ваљда не најмил детективи да се распрашуваат.знам и ја по некоја магија да напраам....