statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
Не го поставувај истото прашање во секоја тема.што мислите за фитнес фит теретаната и повеќе детали?
Не го поставувај истото прашање во секоја тема.што мислите за фитнес фит теретаната и повеќе детали?
Каде отприлика, Центар, Капиштец...?[DOUBLEPOST=1504269946][/DOUBLEPOST]Слушам имало нова теретана во К.Вода, знае некој нешто повеќе?Да ми кажете ако може фитнес во Скопје, во центарот и цени на истите ?
Центар баш ако знаеш?Каде отприлика, Центар, Капиштец...?[DOUBLEPOST=1504269946][/DOUBLEPOST]Слушам имало нова теретана во К.Вода, знае некој нешто повеќе?
ме интересираат теретани во тој регион и мене. кажи ако знаеш.[DOUBLEPOST=1505146407][/DOUBLEPOST]Дали некој слушнал за теретана кај студентскиот Гоце во Тафталиџе...некаде кај куќите позади?? НЕ мислам на Стронг накај Ѓорги, туку баш кај Гоце, кај Форца во тој реон....
тоа и јас го зборам, во европа цените се 50еур, во источна/централна европа по 10-20 еур. во САД исто 50 долари и помалку.Во центар на Братислава, најелитната теретана наплаќа 19,92е за месец дена користење (заедно со базен).
Кај нас имаш фенси теретани, по кои луѓето се палат и занесуваат кои чинат и 50+ евра на месец (без базен).
Нешо као тренд или фора појма немам.
Кој ми кажа дека во Хотел Русија (или не знам како се вика) плаќале по 4000+ денари.
Позлатени да не се таму справите?
Затоа кога ќе видам вака цени ниски на нови теретани многу ми е чудно.
Зависи и од буџетотЦентар баш ако знаеш?
Друже овој Elite Plaza кај Универзална како е опремен? 1000 денари е прилично океј цена, ме интересира да не знаеш дали има доста справи за маса (видов на слики имаше доста ленти и кардио справи), тушеви, бенч итн итн? Слики ептен слабо можам да видам од теретана, изгледа ептен слаб маркетинг имаат за фитнесот.Зависи и од буџетотИмаш кај стариот трговски во Капиштец, спроти FIT, отвара порано накај 5,6 ч. ама мислам дека околу 3-4000.
Имаш во хотел Плаза, кај Универзална, прилично ефтино е мислам само користењето - http://www.eliteplaza.mk/wp-content/uploads/2017/01/СПА-meni.pdf
Магнус кај подвожњак, на граница меѓу К.Вода и Центар
Фитнес клуб Фит после Католичка итн итн.
Не би знаел, да ти кажам, у хотелот сум бил поише пати, внатре е топ, ваљда и теретаната би требало да еДруже овој Elite Plaza кај Универзална како е опремен? 1000 денари е прилично океј цена, ме интересира да не знаеш дали има доста справи за маса (видов на слики имаше доста ленти и кардио справи), тушеви, бенч итн итн? Слики ептен слабо можам да видам од теретана, изгледа ептен слаб маркетинг имаат за фитнесот.
До кај 1000, 1200 ден.Зависи и од буџетотИмаш кај стариот трговски во Капиштец, спроти FIT, отвара порано накај 5,6 ч. ама мислам дека околу 3-4000.
Имаш во хотел Плаза, кај Универзална, прилично ефтино е мислам само користењето - http://www.eliteplaza.mk/wp-content/uploads/2017/01/СПА-meni.pdf
Магнус кај подвожњак, на граница меѓу К.Вода и Центар
Фитнес клуб Фит после Католичка итн итн.
Имаш Фит кај Универзална тоа мислам 1500 беше без личен тренер, а 1800 или више со тренер. Ама не знам дали за истото се збори, друго Фит не знамДо кај 1000, 1200 ден.
Тоа клуб Фит после католичка колку е дали знаеш?
До кај 1000, 1200 ден.
Тоа клуб Фит после католичка колку е дали знаеш?
само за теретана е премногу 60+ евра месечно, за тие пари ке земам посебна карта во теретана, во базен и ке ми останат за релаксирачка масажа еднаш месечноДа пишам и јас една позитивна критика, можеби на некој ќе му е корисна. Претходниот месец вежбав во теретаната во Хотел Парк (позади северната трибина на стадионот). Теретаната е на 2 ката, опремена е со голем број справи, како за кардио така и за тежина, со тушеви и соблекувални со шкафче. На првиот кат спаравите се со прикачување тежини (ти да си ги носиш), а на вториот спрат се со сајла тежините и само си местиш, на вториот кат се и точаците, лентите за трчање и други справи за согорување калории, кои пред се имаат одличен поглед (реката Вардар + гледаш кој трча на кеј), а и се смарт со Јутуб, различни програми и триста чуда. Се беше супер, само цената малку повеќе од солена 3750 чинам беше (мене награда ми беше затоа искористив), така да кој може да си дозволи, теретанава е полн погодок. Освен тоа имате во склоп на комплексот спа (парна бања + сауна), шанк со ресторантче за шејкови и такви работи, на вратата одма имате крпички поставено за да не потите справите и пешкири за после туширање. Хигиената е на одлично ниво, вентилација одлично работи, и никогаш не сум чекал на една справа, а не па 5 души да се чекало. Дури можеш комотно во едно време 2 справи да си завземеш, никој не ти седнува, од проста причина што нема гужва и што има многу справи така да и да сака некој на твојата, може да си замени со друга некоја справа или тегови и сл..![]()
Гага ми се фати мене, дека на награда ми следуваше фитнес и спа, а иначе ни ка крај памет не би дал 60+ евра, таа сума и за 3 месеци е многу.само за теретана е премногу 60+ евра месечно, за тие пари ке земам посебна карта во теретана, во базен и ке ми останат за релаксирачка масажа еднаш месечно![]()