statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
Не го поставувај истото прашање во секоја тема.што мислите за фитнес фит теретаната и повеќе детали?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го поставувај истото прашање во секоја тема.што мислите за фитнес фит теретаната и повеќе детали?
Каде отприлика, Центар, Капиштец...?[DOUBLEPOST=1504269946][/DOUBLEPOST]Слушам имало нова теретана во К.Вода, знае некој нешто повеќе?Да ми кажете ако може фитнес во Скопје, во центарот и цени на истите ?
Центар баш ако знаеш?Каде отприлика, Центар, Капиштец...?[DOUBLEPOST=1504269946][/DOUBLEPOST]Слушам имало нова теретана во К.Вода, знае некој нешто повеќе?
ме интересираат теретани во тој регион и мене. кажи ако знаеш.[DOUBLEPOST=1505146407][/DOUBLEPOST]Дали некој слушнал за теретана кај студентскиот Гоце во Тафталиџе...некаде кај куќите позади?? НЕ мислам на Стронг накај Ѓорги, туку баш кај Гоце, кај Форца во тој реон....
Во центар на Братислава, најелитната теретана наплаќа 19,92е за месец дена користење (заедно со базен).
Кај нас имаш фенси теретани, по кои луѓето се палат и занесуваат кои чинат и 50+ евра на месец (без базен).
Нешо као тренд или фора појма немам.
Кој ми кажа дека во Хотел Русија (или не знам како се вика) плаќале по 4000+ денари.
Позлатени да не се таму справите?
Затоа кога ќе видам вака цени ниски на нови теретани многу ми е чудно.
Зависи и од буџетотЦентар баш ако знаеш?
Друже овој Elite Plaza кај Универзална како е опремен? 1000 денари е прилично океј цена, ме интересира да не знаеш дали има доста справи за маса (видов на слики имаше доста ленти и кардио справи), тушеви, бенч итн итн? Слики ептен слабо можам да видам од теретана, изгледа ептен слаб маркетинг имаат за фитнесот.Зависи и од буџетотИмаш кај стариот трговски во Капиштец, спроти FIT, отвара порано накај 5,6 ч. ама мислам дека околу 3-4000.
Имаш во хотел Плаза, кај Универзална, прилично ефтино е мислам само користењето - http://www.eliteplaza.mk/wp-content/uploads/2017/01/СПА-meni.pdf
Магнус кај подвожњак, на граница меѓу К.Вода и Центар
Фитнес клуб Фит после Католичка итн итн.
Не би знаел, да ти кажам, у хотелот сум бил поише пати, внатре е топ, ваљда и теретаната би требало да еДруже овој Elite Plaza кај Универзална како е опремен? 1000 денари е прилично океј цена, ме интересира да не знаеш дали има доста справи за маса (видов на слики имаше доста ленти и кардио справи), тушеви, бенч итн итн? Слики ептен слабо можам да видам од теретана, изгледа ептен слаб маркетинг имаат за фитнесот.
До кај 1000, 1200 ден.Зависи и од буџетотИмаш кај стариот трговски во Капиштец, спроти FIT, отвара порано накај 5,6 ч. ама мислам дека околу 3-4000.
Имаш во хотел Плаза, кај Универзална, прилично ефтино е мислам само користењето - http://www.eliteplaza.mk/wp-content/uploads/2017/01/СПА-meni.pdf
Магнус кај подвожњак, на граница меѓу К.Вода и Центар
Фитнес клуб Фит после Католичка итн итн.
Имаш Фит кај Универзална тоа мислам 1500 беше без личен тренер, а 1800 или више со тренер. Ама не знам дали за истото се збори, друго Фит не знамДо кај 1000, 1200 ден.
Тоа клуб Фит после католичка колку е дали знаеш?
До кај 1000, 1200 ден.
Тоа клуб Фит после католичка колку е дали знаеш?
Да пишам и јас една позитивна критика, можеби на некој ќе му е корисна. Претходниот месец вежбав во теретаната во Хотел Парк (позади северната трибина на стадионот). Теретаната е на 2 ката, опремена е со голем број справи, како за кардио така и за тежина, со тушеви и соблекувални со шкафче. На првиот кат спаравите се со прикачување тежини (ти да си ги носиш), а на вториот спрат се со сајла тежините и само си местиш, на вториот кат се и точаците, лентите за трчање и други справи за согорување калории, кои пред се имаат одличен поглед (реката Вардар + гледаш кој трча на кеј), а и се смарт со Јутуб, различни програми и триста чуда. Се беше супер, само цената малку повеќе од солена 3750 чинам беше (мене награда ми беше затоа искористив), така да кој може да си дозволи, теретанава е полн погодок. Освен тоа имате во склоп на комплексот спа (парна бања + сауна), шанк со ресторантче за шејкови и такви работи, на вратата одма имате крпички поставено за да не потите справите и пешкири за после туширање. Хигиената е на одлично ниво, вентилација одлично работи, и никогаш не сум чекал на една справа, а не па 5 души да се чекало. Дури можеш комотно во едно време 2 справи да си завземеш, никој не ти седнува, од проста причина што нема гужва и што има многу справи така да и да сака некој на твојата, може да си замени со друга некоја справа или тегови и сл..![]()
Гага ми се фати мене, дека на награда ми следуваше фитнес и спа, а иначе ни ка крај памет не би дал 60+ евра, таа сума и за 3 месеци е многу.само за теретана е премногу 60+ евра месечно, за тие пари ке земам посебна карта во теретана, во базен и ке ми останат за релаксирачка масажа еднаш месечно![]()