Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.923
Поени од реакции
11.301
Киела Вода препорака за некоја теретана? Инаку имам одено во Гладиатор во Пелагонија, но многу гужва се ствара. Некој искуство да има од некоја друга теретана, или оваа Гладијатор е најдобра и пак да одам таму?
Атанасовски. Не знам каде е точно само знам дека цените се меѓу поевтините.

• Ми се допаѓа
Reactions: ^X^
Член од
30 јули 2012
Мислења
135
Поени од реакции
41
Теретана во Хиподром,Маџари или околината?
Имаш една во Маџари Триангла кај градинката ако го знаеш Маџари ке знаеш да се снајдеш.
Месечно се плака 600 денари , 3 месеци однапред се плака 1500. Не е лошо гужва има најчесто од 6 до 8 другите термини се ОК.
https://maps.google.com/maps?q=42.000895,21.494187&num=1&t=h&ie=UTF8&z=14&ll=42.000911,21.494598&output=embed

П

Пепси_

Гостин
Дај кажете како е во атлета (кај железничка) ,услови и колку пари е ?

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Киела Вода препорака за некоја теретана? Инаку имам одено во Гладиатор во Пелагонија, но многу гужва се ствара. Некој искуство да има од некоја друга теретана, или оваа Гладијатор е најдобра и пак да одам таму?
Атанасовски е 1000 месечно топ услови, Престиж на Чешма, карши фабриакта Жито Лукс е 800 ден. за 3 пати неделно, 1000 ден. засекој ден.

• Ми се допаѓа
Reactions: ^X^
Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
Имате 2 нови ги посетив да видам шо и како (и двете имаат фејбук страни побарајте ги сами).

ПБЦ Капиштец зад Стариот Трговски - фул опремена со сите нишани скапа опрема и се останато - цена им е за први 50 1900 за 6 пати.

И втората во новиот Трговски - Каптол во Аеродром - според мене најдобра у Скопје од тоа што видов - цената скромна 1500 колку сакаш кога сакаш.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Што ќе кажете за новоотворената теретана во хотелот TCC Grand Plaza (Спроти Алумина). Почнаа да ја фалат демек добра била, па би сакал да слушнам и ваше мислење.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
И втората во новиот Трговски - Каптол во Аеродром - според мене најдобра у Скопје од тоа што видов - цената скромна 1500 колку сакаш кога сакаш.
ова значи работат и во недела или?

да не знаеш цените како се движат за 3 и за 4 пати неделно?

Член од
19 април 2009
Мислења
6
Поени од реакции
2
Одлична теретана за оние што бараат во реонот на Карпош, со супер услови (hammer strength справи, одлична кардио опрема, педантно и чисто, топло за време на зима, и вежбање под клима во лето :) )

• Bulevar Partizanski Odredi br.72a
  • 1000 Skopje

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Одлична теретана за оние што бараат во реонот на Карпош, со супер услови (hammer strength справи, одлична кардио опрема, педантно и чисто, топло за време на зима, и вежбање под клима во лето :) )

• Bulevar Partizanski Odredi br.72a
  • 1000 Skopje
Дај едно линкче од г.мапс да видиме кај е точно

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Постои ли теретана во Скопје во која можеш да отидеш да вежбаш од 8 сабајле пред работа и каде што има асален туш да се истушираш после вежбање?

S

Stef Bachatero

Гостин
Личен тренер со свое сопствено студио за вежбање ви нуди можност да си го промените вашето тело без држење на никакви диети или гладување.
Тонирајте,дефинирајте и разубавете го вашето тело.Јас ви помагам со одржувањето на мотивацијата.
Брзо и ефикасно резултатите се добиваат ако сте редовни и посветени на вашата цел.
Студиото се наоѓа во Карпош 2,блиску Драмски театар.
За повеќе информации обратете се на телефонскиот број 077/661-645.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Личен тренер со свое сопствено студио за вежбање ви нуди можност да си го промените вашето тело без држење на никакви диети или гладување.
Тонирајте,дефинирајте и разубавете го вашето тело.Јас ви помагам со одржувањето на мотивацијата.
Брзо и ефикасно резултатите се добиваат ако сте редовни и посветени на вашата цел.
Студиото се наоѓа во Карпош 2,блиску Драмски театар.
За повеќе информации обратете се на телефонскиот број 077/661-645.
стефчо те нема нешто на форумов, очекуваме некое сликче да видиме до кај си... според цениве што си ги ставил во теретаната очекувам да си направен звер ;)
„можност за попуст за групно вежбање“- ова ме стави во мисла малку o_O, ај објасни нешто подетално :D

Kajgana Shop

На врв Bottom