Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Имало некоја теретана во аеродром 600 месечно (50 од тренинг) за секој ден (освен недела)

Инфо некој?

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Сигурно е прашано милион пати ова, но добри и евтини теретани во близина на Карпош 4/Тафталиџе? Нека биде да речеме 1000 денари максимум од месец. Може и некаде близу овој регион, поентата ми е одма после школо да можам да отидам.

Исто така, има некој да сподели искуство со некоја теретана близу Чаир? Благодарност!

Член од
23 јануари 2014
Мислења
239
Поени од реакции
250
Oва со цел да ги оправдаш теретаните со лоша опрема, или?
Како е тоа возможно? Исто како да кажеш дека на терен со најтапа трева се игра најдобар фудбал. Ако е така, овие од селава ќе ги ставеа Барселона и Манчестер во шише.

Резулатите зависат од човекот и како ќе си ја сфати работата. Добрата опрема може само да му помогне во остварувањето на резултатите.
Лошите резултати се должат на големиот процент луге што одат во добрите теретани, за само да бидат видени и да се исчекираат дека се у добра теретана. Кај нас си го имаме тој комплекс да бидеме видени и дека сме влезени во шемата. На пример не ја знам капитол каква теретана е, ама до сега имам прилика да видам кој луге одат во таа теретана.... така да ...

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
точно, го немаат тој шмек на вежбачка теретана, за капитол имам баш такво мислење

S

Stef Bachatero

Гостин
Така е се согласувам ацид,но како што рече членот над мене луѓето сакаат да бидат видени и да се релаксираат не да вежбаат.
Ќе се споредам јас со другар ми тој од пред 2 години е ист,минимална разлика и уште вежба и се нервира зашто нема резултати кога иде по нивна програма превземена од интернет...

Sent from my ME173X using Tapatalk

Член од
24 декември 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
Ајде малку поспецифично. Ми треба теретана што има над 250-300кг во тежини, идеално олимписки шипки, кафез или рак за чучањ, место за мртво дигање и бенч. Ми треба powerlifting-френдли теретана. Нит туш, нит машини ме интересираат. И за цена не ми е проблем до 1800-2000 денари месечно. Само да има тежини и шипки асални.

Член од
28 март 2014
Мислења
31
Поени од реакции
1
Дали некој знае како се движат цените на теретаните во Битола? Ми треба теретана каде има и слободни тежини и справи.

Член од
28 март 2014
Мислења
31
Поени од реакции
1
Добри теретани во Битола? Потребна ми е теретана која е опремена со слободни тежини и справи. И како варираат цените во таа теретана?

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.153
Поени од реакции
8.127
Паљото бе, ете сега и нова отвори ат пазар. :D

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.693
Ако седиш горе Нова Битола , Универзал...

Член од
28 март 2014
Мислења
31
Поени од реакции
1
А колку би чинела месечна членарина?

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.693
Мислам дека беше 800 денари

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Слушај го ЗеленоБел, тој е надежен билдер :D

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Дали делат влез Ричи спорт и Валијант ( или како и да се викаше тој секс шопот таму :) ) ?

Kajgana Shop

На врв Bottom