Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
цена ефтино 400 ден за 3 пати ( ама идеш колку сакаш ) , квалитет слабо

Одам да ја видам попладнево па ќе споделам информации - и за мене е нова информација.
--- надополнето: 18 септември 2013 во 08:54 ---
Мене ми остана уште употребна дозвола и уште некои легистативи и кога ќе отворам ќе пишам :)

Штеф со локација кај ќе бидеш и дали ќе имаш вреќа за бокс-кикбокс?

S

Stef Bachatero

Гостин
Одам да ја видам попладнево па ќе споделам информации - и за мене е нова информација.
--- надополнето: 18 септември 2013 во 08:54 ---

Штеф со локација кај ќе бидеш и дали ќе имаш вреќа за бокс-кикбокс?
К-2 блиску Тинекс.
Моментално имам кафез,сега тежините и шипките.
Можеби во иднина.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.713
Поени од реакции
11.549
Не работи Strong Gym (кај Кузман) во недела?

Aki_7

***Train Hard Go Pro***
Член од
15 септември 2008
Мислења
79
Поени од реакции
33
Дечки да не знаете некоја теретана во близина на студентскиот дом ГОЦЕ?

(ми треба итно)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Која е најскапа теретана што ја знаете? И дали е оправдано?

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Некој да вежба во Гладијатор во ДСД Пелагонија теретаната?
2 години вежбав таму и за некој ден идам пак Скопје па сакам пак да продолжам таму, ме интересира како е со гужви? Во кој дел од денот бидејќи последнава година после 2часот до 9 вечер беше хаос, по 5 мина на една справа чекаа, а и многу испотен народ на едно место не е на арно :D

asml

Mugiwara 4 life
Член од
20 април 2010
Мислења
132
Поени од реакции
68
Сеуште е исто горе доле, најубаво околу 12 попладне за вежбање, и покасно е у реду, ама од 5 до кај 9 ти е апла гужва.

Broda

Ijackhammer.
Член од
6 февруари 2013
Мислења
259
Поени од реакции
141
Пак да прашам, теретана близу центар за странски - хотел карпош - се до сити мол негде од прилика, од карпош 1 до карпош 3 негде тука да биди, цена до кај 1000 и несто макс, пишете ве молам неможам да најдам теретана. :D

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Пак да прашам, теретана близу центар за странски - хотел карпош - се до сити мол негде од прилика, од карпош 1 до карпош 3 негде тука да биди, цена до кај 1000 и несто макс, пишете ве молам неможам да најдам теретана. :D

Пишано неколку пати дури и мапа има , побарај неколку страни поназад

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
Пишано неколку пати дури и мапа има , побарај неколку страни поназад

Bev ja vidov taa kaj stransi jazici centarot. Cenata e 400 mkd so e najverojatno najeftino vo Skopje. Teretana e hard core maalska varijanta i ima 2 - 3 kako so vidov u peridot poladne. Za mene e premnogu hard core od spravi gore dole neso fali ama osnovite gi ima.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Bev ja vidov taa kaj stransi jazici centarot. Cenata e 400 mkd so e najverojatno najeftino vo Skopje. Teretana e hard core maalska varijanta i ima 2 - 3 kako so vidov u peridot poladne. Za mene e premnogu hard core od spravi gore dole neso fali ama osnovite gi ima.

Хардкор викаш а , епа ако сакаш нешто поп можеш да ја ѕирнеш таа во палас , ама да не ти се сврти од цената пази. Колку пари толку музика .

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
Хардкор викаш а , епа ако сакаш нешто поп можеш да ја ѕирнеш таа во палас , ама да не ти се сврти од цената пази. Колку пари толку музика .

ХАрдкор не беше негативна оценка туку напротив - полека не скокај одма.

Charon

Нинџа
Член од
31 октомври 2010
Мислења
428
Поени од реакции
1.104

И каква е оваа во Карпош? Има кафез, шипка и еднорачни?

Kajgana Shop

На врв Bottom