Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
И каква е оваа во Карпош? Има кафез, шипка и еднорачни?

Кафез има ама шипките се нестандардни обложени беа со жолт сунќер од тросед :):)...еднорачни има ама еден вид направи сам и нема прогресивни тежини туку комбинации...отприлика

Член од
3 август 2012
Мислења
431
Поени од реакции
1.012
Некоја теретана у кругот на Карпош 2, Тафталиџе, Козле, тука околу кругот на електро/машински, и колку се плаќа од вежбање? :D

SayWhaat!?

олимпион
Член од
11 јуни 2011
Мислења
109
Поени од реакции
34
Теретана во Хиподром,Маџари или околината?

Член од
10 мај 2007
Мислења
107
Поени од реакции
0
Момци , некоја теретана у близина на капиштец/беверли , ама да не е ФИТ (многу позерска ми е таа.. )

Charon

Нинџа
Член од
31 октомври 2010
Мислења
428
Поени од реакции
1.104
Момци , некоја теретана у близина на капиштец/беверли , ама да не е ФИТ (многу позерска ми е таа.. )

Стронг Џим до Кузман, 1050 месечно.

Која е цената во Фит да не знаеш?

И овде има една, ако не ти е далеку, зад Тедико, Оксиџен се вика 1500 месечно.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Имат некој од Ресен тука да кажит некоја информација за теретаниве, ќе ги отворат за брзо или малце потешко :(((. Можит и по ПП.

Wiz

Член од
17 јуни 2008
Мислења
88
Поени од реакции
50
Дечки, ако може да ми предложите некоја теретана во Скопје за почетници, да има тренер да ми ги покаже вежбите и да вежбам под негов надзор, барем 1 месец... :)

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75

Имаш спроти Завод за вработување во зградите со црвени цигли - Динамикс маалска теретана тамам.
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 11:02 ---
Дечки, ако може да ми предложите некоја теретана во Скопје за почетници, да има тренер да ми ги покаже вежбите и да вежбам под негов надзор, барем 1 месец... :)

Претпоставувам ќе си платиш така што за ова што бараш ти препорачува Фит позади Универзлна. Надзорот постојат се плаќа во пристојни рамки.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
17
Поени од реакции
4
Кафез има ама шипките се нестандардни обложени беа со жолт сунќер од тросед :):)...еднорачни има ама еден вид направи сам и нема прогресивни тежини туку комбинации...отприлика
i so se sluci so teretanava?? odi nekoj tamu?? zenski odat? :) lokacijata e odlicna, pa ako mozam da idam prekrasno bi bilo :) ako znae nekoj kako se vika i ako ima brojce da se javam bi bila preprepreblagodarna :):)

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
i so se sluci so teretanava?? odi nekoj tamu?? zenski odat? :) lokacijata e odlicna, pa ako mozam da idam prekrasno bi bilo :) ako znae nekoj kako se vika i ako ima brojce da se javam bi bila preprepreblagodarna :):)

Јас не одам тамо имам слична поблиску до дома. За женски искрено не ми се верува дека има ако отидеш најверојатно ќе бидеш прва. Изгледа не ги читаше претходните пораки - таму нема човек кој ќе те пречека дома си седат горе гледаат тв а доле е отворено оди вежбај принцип, така што телефон па да си поразговараш тешко. Оди види може ќе ти одговара ама многу се сомневам.

Член од
23 ноември 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
A taa za taa sto e karsi biser mislam As se viase moze povekje informacii(tocno kadese naoga ili web strana ako ima)
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 14:39 ---
A taa za taa sto e karsi biser mislam As se viase moze povekje informacii(tocno kadese naoga ili web strana ako ima)

Член од
23 ноември 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Moze nekoj da mi predlozi nekoja vo Aerodrom(i povekje informacii) cenata da bide maksimum do 800 denari mesecno.Fala odnapred.. :D

^X^

Член од
22 декември 2007
Мислења
1.457
Поени од реакции
376
Киела Вода препорака за некоја теретана? Инаку имам одено во Гладиатор во Пелагонија, но многу гужва се ствара. Некој искуство да има од некоја друга теретана, или оваа Гладијатор е најдобра и пак да одам таму?

Kajgana Shop

На врв Bottom