Лига на Шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.702
Поени од реакции
11.519
МТВ ќе дават фудбал само вторник или само среда?
И кој натпревар ќе го даваат прво коло, знае некој?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
На МТВ ќе даваат Челзи-Јуве во Среда а во Вторник на АренаСпорт Реал-Сити.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Логично би било Јуве-Челзи да ја даваат, како и да е ОБН ќе вршат пренос од оваа утакмица така да кој има ОБН нема гајле :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.176
Логично би било Јуве-Челзи да ја даваат, како и да е ОБН ќе вршат пренос од оваа утакмица така да кој има ОБН нема гајле :)
Taка да, кој има ОБН, според некои закони во Македонија, сликата ќе му биде затемнета. :)
A на АренаСпорт 1 - ПСЖ - Динамо Киев - македонски коментатор би требало.
АС 2 - Олимпијакос - Шалке
АС 3 - Реал - Сити
АС 4 - Дортмунд - Ајакс

Тоа е за вторник..

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
А кој курац само среда?
Арена Спорт имаат само тие со Мак тв така?
Јас значит куров ќе го јадам.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
дечки а сте чуле за SopCast програмот?
боље слика вади и од макс тв па и можеш да си бираш која утакмица да ја гледаш (y)
кој ги ебе нема да им доплаќам 200ден :)
Eпа дај кажи ни нешто поќе шо е како е, и ние да видиме малце лезет, ако ЛШ почнам да гледам по стримој шо сецкет, ќе ми се одмили фудбалов.

L

Löwe

Гостин
дечки а сте чуле за SopCast програмот?
боље слика вади и од макс тв па и можеш да си бираш која утакмица да ја гледаш (y)
кој ги ебе нема да им доплаќам 200ден :)
Јас го имам Сопкаст, само да бираш можеш од некои ЧКЉ телевизии. Тие спортските не ги дава. Треба да бараш код по интернет

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Јас го имам Сопкаст, само да бираш можеш од некои ЧКЉ телевизии. Тие спортските не ги дава. Треба да бараш код по интернет
На livetv.ru за секој натпревар имаш по 10тина линкови (флеш верзија) и барем уште 3-4 за преку сопкаст, така да без гајле, ќе има одкаде да се гледа, сепак се работи за ЛШ :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
како и секад се чекате на готово наместо да прогуглате a мн сте силни кога треба да осудувате ;)

оди на линков http://www.livefootballol.tv/sopcast-channel-list.html
потоа клини на пр champions league и ке ти ги даде сите натпревари.
кликаш на натпреварот што сакаш да го гледаш и ти се отвара нов прозорец каде што ти дава линкови за глдање преку сопкаст.
кликаш на еден од линковите и со самото тоа го пушташ сопкастот и чекаш да се наполни малце и ете ти го натпреварот. :)

ако нешо не ви е јасно тука сум, се ке направам само да не видат ќар овие од макс тв.
маму им ебам за џабе доплаќам 100ден за спортските канали

capo di tutti capi еве другарче тука објаснив

надополнување: доколку ви сецка заборавете на фејс скајп и такви ствари, исклучете се и уживајте у напреварот без нервози.
мои фаворити се англиската bloodzed, руските и романските канали

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom