Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.583
- Поени од реакции
- 22.530
I've just found the football that was used last time Real Madrid won the Champions League
Само Среда. Челзи Јувентус мисламМТВ ќе дават фудбал само вторник или само среда?
И кој натпревар ќе го даваат прво коло, знае некој?
Од кај ти е ова?Само Среда. Челзи Јувентус мислам
Taка да, кој има ОБН, според некои закони во Македонија, сликата ќе му биде затемнета.Логично би било Јуве-Челзи да ја даваат, како и да е ОБН ќе вршат пренос од оваа утакмица така да кој има ОБН нема гајле
Мислиш сам си?А кој курац само среда?
Арена Спорт имаат само тие со Мак тв така?
Јас значит куров ќе го јадам.
Eпа дај кажи ни нешто поќе шо е како е, и ние да видиме малце лезет, ако ЛШ почнам да гледам по стримој шо сецкет, ќе ми се одмили фудбалов.дечки а сте чуле за SopCast програмот?
боље слика вади и од макс тв па и можеш да си бираш која утакмица да ја гледаш
кој ги ебе нема да им доплаќам 200ден
Јас го имам Сопкаст, само да бираш можеш од некои ЧКЉ телевизии. Тие спортските не ги дава. Треба да бараш код по интернетдечки а сте чуле за SopCast програмот?
боље слика вади и од макс тв па и можеш да си бираш која утакмица да ја гледаш
кој ги ебе нема да им доплаќам 200ден
На livetv.ru за секој натпревар имаш по 10тина линкови (флеш верзија) и барем уште 3-4 за преку сопкаст, така да без гајле, ќе има одкаде да се гледа, сепак се работи за ЛШЈас го имам Сопкаст, само да бираш можеш од некои ЧКЉ телевизии. Тие спортските не ги дава. Треба да бараш код по интернет
како и секад се чекате на готово наместо да прогуглате a мн сте силни кога треба да осудуватеЈас го имам Сопкаст, само да бираш можеш од некои ЧКЉ телевизии. Тие спортските не ги дава. Треба да бараш код по интернет