Лига на Шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Како бе Сопкаст ЧКЉ линкови? Па одете на визивиг форумот, за Хадерсфилд - Јеовил , Џонстон Пеинт трофи натпреварување има HD стрим, за ЛШ ќе немало. Таму Руси некои луди почнаа со 2200 кбпс да стримаат, ќе немало јака слика.

Сигурно нема да чекам МТВ да се смилуваат да ми пуштат тоа што сакам да гледам, или па Канал 5 што ги пуштаа Партизан или увек идеа со најтапата утакмица кај што се беше решено.

Сопкаст е најдоброто нешто што му се десило на интернетот :cuc:

L

Löwe

Гостин
Како бе Сопкаст ЧКЉ линкови? Па одете на визивиг форумот, за Хадерсфилд - Јеовил , Џонстон Пеинт трофи натпреварување има HD стрим, за ЛШ ќе немало. Таму Руси некои луди почнаа со 2200 кбпс да стримаат, немало јака слика.

Сопкаст е најдоброто нешто што му се десило на интернетот :cuc:
Погрешно ме сфати. ЧКЉ канали мислев, не линкови. Не-спортските канали ко можеш да ги гледаш преку Сопкаст. Некои обични канали кои ти излегуваат во листата доколку го отвориш сопкаст без претходно да имаш најдено линк за сопкаст.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Погрешно ме сфати. ЧКЉ канали мислев, не линкови. Не-спортските канали ко можеш да ги гледаш преку Сопкаст. Некои обични канали кои ти излегуваат во листата доколку го отвориш сопкаст без претходно да имаш најдено линк за сопкаст.
A тие ли, тие рандом се ставани, без врска :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Немам душа више да ги слушам тие руските коментатори на сопкаст каналине. "Амбазиет, амбазиет страшљиви, ракетаа гоооооол! Њет, њет, Луис Суарез астрањет офсајд"

Мислам дека разбравте за што се работи :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Немам душа више да ги слушам тие руските коментатори на сопкаст каналине. "Амбазиет, амбазиет страшљиви, ракетаа гоооооол! Њет, њет, Луис Суарез астрањет офсајд"

Јас не.. :D

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999

На канал 5 ви сметаат коментаторите, сега русите, ви сметаат, а нејкеш да доплатиш 200 денари, како разгалени 16 годишни богати амерички тинејџерски сте

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
На канал 5 ви сметаат коментаторите, сега русите, ви сметаат, а нејкеш да доплатиш 200 денари, како разгалени 16 годишни богати амерички тинејџерски сте
:tapp: :pos:

1. Мислењето ми беше чисто од заебанција пошто ми се интересни руските коментатори и оние нивни ретки слични зборови кои ги имаат со нас.
2. Не ми се обраќај у второ лице множина те молам, зад мојот кајгана профил не се кријат 10 души, туку еден - јас (нека не те буни тоа 9 у јузернејмот :D ). Не одговарам за ниту еден друг член тука.
3. Не ми сметаат коментаторите на канал 5, напротив највеќе сакам кога слушам македонски коментатор, без разлика дали е некој како Калински или Панчев.
4. Јас сум скромен 18-годишен тинејџер кој има БумТВ и не планира да зема некој друг пакет поготово кога тимот и онака не му игра у ЛШ. Ќе си ги гледам интересните натпревари на стрим.

Благодарам за вниманието :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Нема МТВ да пренесват во вторник?

не ја пратам темата, извинете ако прашал некој

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
МТВ ; HRT2 ; OBN = СИТЕ ВО СРЕДА -_-

Вторник може слободно да го јадеме к *уро ко шо рече еден член погоре...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom