Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ццццц кажи дека ќе ти дадат за ова некој денар, полесно ќе ми биде.

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Еве и Заев што кажува...он го потпиша договорот.
Само ме интересираше што профил си и сакаше да видим дали си ја прочитал капитулацијата пошто нели пишуваш за неа ама ти поставуваш видео што Мицко го објавува на профилот. Исто ко што постираше исечок видео од ЗЗ каде реторички одговара дека Левица е финансирана од СДС и ти одма овде напиша дека е финансирана ама да си ја прател седница или малку да си се заинтересирал ќе си видел.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Само ме интересираше што профил си и сакаше да видим дали си ја прочитал капитулацијата пошто нели пишуваш за неа ама ти поставуваш видео што Мицко го објавува на профилот. Исто ко што постираше исечок видео од ЗЗ каде реторички одговара дека Левица е финансирана од СДС и ти одма овде напиша дека е финансирана ама да си ја прател седница или малку да си се заинтересирал ќе си видел.
Ја кога ја дискутирав тука капитулацијата ти си бил на фемина може, тоа беше пред 2 год. и повеќе. Еве и покрај ад хоминем "аргументи" и лични дискредитации да те прашам нешто, ако ти докажам дека не може да стоиме у ни еден официјален документ како македонци дали ќе признаеш дека си плиток у паметот и слепо веруваш на Левица и медиумите....просто прашање, да или не?
Автоматски споено мислење:

Овој @Bodhidharma е новиот @Борат на темава... Изгледа и он треба да оди на блок, се утепа од тролање.
Уфффф каква трагедија, некој лик што прв пат го забележувам на форумов ќе ме блокирал :LOL:

mu gi chitam mislenjava vekje nekolku dena na likov, mozhe da se kazhe deka e jak isprdok i pokazhuva znaci na blag autism
Продолжи да читаш, и пробај да не пишуваш....боље изгледа сигурно :)

Бодхи за да ти биде полесно тебе ќе ти бувнеме еден сендвич и автобуска карта до Ташмаруништа да се потсетиш на старите денови
Не јадам месо и увек на митинзи гладен си одев дома :(

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Ја кога ја дискутирав тука капитулацијата ти си бил на фемина може, тоа беше пред 2 год. и повеќе. Еве и покрај ад хоминем "аргументи" и лични дискредитации да те прашам нешто, ако ти докажам дека не може да стоиме у ни еден официјален документ како македонци дали ќе признаеш дека си плиток у паметот и слепо веруваш на Левица и медиумите....просто прашање, да или не?
Јас те друго прашав ти ми овде трето тераш. Ко што видов ти веруваш на медиумите пошто вака е било: chrome-> гугл: заев финансира левица -> линк од курир/република -> paste на видео тука.

Не им верувам слепо на Левица, кажав дека причината што гласам е што се нови сеуште неоцрнети и дека највеќе боде во очи на комуњарата. Дебатите им се со издржани аргументи нешто што не сме навикнати. Само знам дека фејк патриоти што и 99% од членство не смееше да излезе на протестите против промена на името без партија да ги повика не треба никогаш да им се верува.
Нема потреба да ми докажуваш, ти пишав со која намена прашав. Поздрав и се надевам ќе ти капне некое тендерче кога ќе падне Заев, секако не е на одмет награда за твојата борба.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Јас те друго прашав ти ми овде трето тераш. Ко што видов ти веруваш на медиумите пошто вака е било: chrome-> гугл: заев финансира левица -> линк од курир/република -> paste на видео тука.

Не им верувам слепо на Левица, кажав дека причината што гласам е што се нови сеуште неоцрнети и дека највеќе боде во очи на комуњарата. Дебатите им се со издржани аргументи нешто што не сме навикнати. Само знам дека фејк патриоти што и 99% од членство не смееше да излезе на протестите против промена на името без партија да ги повика не треба никогаш да им се верува.
Нема потреба да ми докажуваш, ти пишав со која намена прашав. Поздрав и се надевам ќе ти капне некое тендерче кога ќе падне Заев, секако не е на одмет награда за твојата борба.
Нема да бидам тука за тендерите, а и за локални/парламентарни(ако не го извадат од кал овие европскиве амбасадори зајко).
Не сум отворил линк од некоја наша страна со денови, кај Мицко го видов линкот па го споделив. Се потрудив да објаснам која е позадината позади оваа калакурница, кој разбрал разбрал кој не ништо страшно.
Мислев дека колку толку ќе разберат луѓево, барем едно ми е јасно...дека у страшен мрак живеат луѓево тука.....врска од живот си немаат, поззз (y)

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Нема да бидам тука за тендерите, а и за локални/парламентарни(ако не го извадат од кал овие европскиве амбасадори зајко).
Не сум отворил линк од некоја наша страна со денови, кај Мицко го видов линкот па го споделив. Се потрудив да објаснам која е позадината позади оваа калакурница, кој разбрал разбрал кој не ништо страшно.
Мислев дека колку толку ќе разберат луѓево, барем едно ми е јасно...дека у страшен мрак живеат луѓево тука.....врска од живот си немаат, поззз (y)
Абе ти текнува дека предвидуваше девалвација после избори? Тоа промаши, за личниве карти промаши... 0/2 ми е доста лош скор за просветлен експерт како тебе :(

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Абе ти текнува дека предвидуваше девалвација после избори? Тоа промаши, за личниве карти промаши... 0/2 ми е доста лош скор за просветлен експерт како тебе :(
Во рецесија сме, така да фали само некој да си поигра со недавање кредити :)
Иначе што со личниве карти?

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Во рецесија сме, така да фали само некој да си поигра со недавање кредити :)
Иначе што со личниве карти?
Да да, исто како што бијонс изедначува инфлација со девалвација :love:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Да да, исто како што бијонс изедначува инфлација со девалвација :love:
Се нервирам со вакви глупи луѓе како тебе што дискутирам жими се :)
Ај, фак оф.

Голема победа на Левица и пораз на сдс и дпмне :pusigo:
Прегледај го приврзокот 284951
Многу голема победа...го остави на власт Заев, браво :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.944
Поени од реакции
50.827
И законот за јазици доби лоши коментари и од ЕУ и од амбасадори и од самата Венецијанска комисија, па еве го си се спроведува. Полека со победите, сакам да кажам.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.366
Поени од реакции
84.600
mu gi chitam mislenjava vekje nekolku dena na likov, mozhe da se kazhe deka e jak isprdok i pokazhuva znaci na blag autism
ја дури се мислам да не трола у ствари

И законот за јазици доби лоши коментари и од ЕУ и од амбасадори и од самата Венецијанска комисија, па еве го си се спроведува. Полека со победите, сакам да кажам.
уф, јасно ми е ко ден дека изјавата на евро-амбасадорот нема да има влијание
само јако ми е да ја постирам на СДСМ и на АлКаеда/учк посебно, пошто они глуматаат цело време посветеност кон европски норми, закони и слично
све друго сатанизираат

епа ова е баш контра тие норми

Kajgana Shop

На врв Bottom