Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168
Озбилен бев со прашањето, ептен си поштовам црна кошула, само не се наоѓа секаде :D
Нели се сите кошули горе долу исти брат? Иначе ме инспирираш за бизнис. Да накупам црни кошули за 5-6 стотки и да ги шиткам како "Апасиев кошули" за иљадарче. :icon_lol:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Нели се сите кошули горе долу исти брат? Иначе ме инспирираш за бизнис. Да накупам црни кошули за 5-6 стотки и да ги шиткам како "Апасиев кошули" за иљадарче. :icon_lol:
Уф, не :D Имаш кошули за 200 денари од материјал што е како ластик, имаш памучни кошули, имаш волнени, имаш со гадни знакчиња и логоа итн. Права кошула си има цена (а нема гадни ѕунѕурки, едино проаѓа ситно лого, со вкус), ама кога ќе ја облечеш е како да си се покрил со најмекото ќебе :D

M

Macedon1um

Гостин
Ќе те стреламе и тебе заради профитерство врз овој сиромашен народ :ROFLMAO:

D

Deleted member 12196

Гостин
Не му го земај бизнисот на @Борат :)

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.334
Поени од реакции
4.640
Ќе го гласам и ќе убедувам луѓе да го гласаат Апасиев се додека им е трн во око на Џабир Дерала, Колозова, Амон Сра Сарачини, Неџат Јовановиќ, Салиу, Борјан бемка. Толку се одлепени што не сфаќаат дека со секоја "колумна" му дигаат рејтинг. Не се нереални 100 илјади гласови наредни избори

M

Macedon1um

Гостин
Што е најјако северџанот Костадинов се насанка и проба да праи драми од ова :pos:
Оправдана му е таа нервоза на залижаниот. интимното другарче Боки13 по судови му се влечка го „малтретираат“ судиите

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.941
Поени од реакции
41.047
Костадинов ја има таа фаца што само те тера да му залепиш една без да го познаваш. Откако ќе го запознаеш тогаш ќе сфатиш дека му е било малку.
Единственото нешто добро што искочило од Белата Палата е тролањето на овој залижаниов кога он правеше прес конференции пред седиштето на Вмро, а од таму му го пуштаа стихот "Каде е син ми Костадин Костадин?" цело време одново и одново и му се смееа. Пустиот не се ни слушаше на снимките, ниту па знаеше некој што збори. :D

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.945
Поени од реакции
50.849
Костадинов е од оние метросексуални Струмичани што во Скопје ја донесоа модата на розеви маици и чупани веѓи.

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Костадинов ја има таа фаца што само те тера да му залепиш една без да го познаваш. Откако ќе го запознаеш тогаш ќе сфатиш дека му е било малку.
Костадин, Васиљ и Илија Димовски, тие се тројката што ти иде да ги зашамараш макар ќутеле.

Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168
Aко некој од политичариве сакам да убијам, то е Манулач. Поодвратно суштество немам видено бе! Пак се насанкаа на маркетинг трикот со амандманиве бе!! Кој амеби се! Немаат ли ПР тим да им кажат дека со праењево на драма само рејтинг им дигаат? Или и ПР тимот им се стадо офци?

КОЈА МИЗЕРИЈААА!

Kajgana Shop

На врв Bottom