- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Мел Гибсон првпат целосно ме импресионира во Lethal Weapon 4.
Тоа беше и првиот филм што го купив,и неговата харизма и глумачки способности дефинитивно се едни од најдобрите во Холивуд.Трансформацијата е неверојатна,различни ликови,различни жарнрови,нема што не пробал.
И реткото,се што пробал,улогите му биле и повеќе од успешни.
Lethal Weapon ми е еден од омилените серијали,а хемијата меѓу Danny Glover и Gibson е неверојатна.Плус,она што ме импресионира во тој серијал,е што чуствувате дека премногу се подготвувале за улогата,ги чуствувате како цајкани,се е реално,од начинот на држење пиштол до спонтаните заебанции кои сами ги правеле.
Гибсон е еден од ретките актери,кој гледа целосно да се внесе во ликот.
Conspiracy theory,What women want,Maverick,Mad Max и уште плејада други филмови,стојат како доказ за неговата харизма.
Заклучокот е,дека е природен во секоја улога.
Единствено ми е жал што веќе нема да го гледаме во улоги толку често.
И морам да признаам,како режисер,сеуште немам гледано некој негов филм...
П.с.Фала за Air America,сега го симнувам.
Тоа беше и првиот филм што го купив,и неговата харизма и глумачки способности дефинитивно се едни од најдобрите во Холивуд.Трансформацијата е неверојатна,различни ликови,различни жарнрови,нема што не пробал.
И реткото,се што пробал,улогите му биле и повеќе од успешни.
Lethal Weapon ми е еден од омилените серијали,а хемијата меѓу Danny Glover и Gibson е неверојатна.Плус,она што ме импресионира во тој серијал,е што чуствувате дека премногу се подготвувале за улогата,ги чуствувате како цајкани,се е реално,од начинот на држење пиштол до спонтаните заебанции кои сами ги правеле.
Гибсон е еден од ретките актери,кој гледа целосно да се внесе во ликот.
Conspiracy theory,What women want,Maverick,Mad Max и уште плејада други филмови,стојат како доказ за неговата харизма.
Заклучокот е,дека е природен во секоја улога.
Единствено ми е жал што веќе нема да го гледаме во улоги толку често.
И морам да признаам,како режисер,сеуште немам гледано некој негов филм...
П.с.Фала за Air America,сега го симнувам.