Кој колку мисли на секс?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.828
Поени од реакции
8.847
Јас мислам дека ќе се исплашиш :) Позната ми е веќе таа реакција :)

--- надополнето ---

Јас не играм доти моти и такви срања , ако ве фатат кризи можи да стапиме во контакт
:vozbud::pos2:
:) хахахаха :)

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
Мажите мислат повеќе, ама и жените не се за жалење - важно сите мислат и не е битно кој колку мисли.
таа статистика не ти е точна, женските мислат повеќе на секс xD

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Ако жените мислат повеќе на секс, јас тогаш мислам за 10 женски :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
хаха. кој повеќе мисли на секс.. факт е дека и едните и другите мислат ама јас како шо знам според многу анкети и истражувања докажано е дека женските повече мислат.. а не дека и ние машките сме нешто подобри :)

Латнем

Comfortably numb
Член од
4 јуни 2010
Мислења
62
Поени од реакции
13
Жените колку и да тврдат дека помалку размислуваат за сексот и работите околу него сепак ЗНАМ дека тоа не е така. Се обидуваат да ги скријат таквите мисли и им успева, но имаат еден проблем кој што ги издава, а тоа е алкохолот. Жена(девојка) која што консумирала алкохол и е "фатена" само тогаш е онаа вистинската, и е многу "nasty". Значи ова го зборам од лично искуство кај повеќето се случувало ова да неможам да ја препознаам и си тријам очи за да поверувам. Така да тука сме некаде шо знам, мада има и такви кои имаат мн "dirty minds".
Ги има, ги има... :)

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
И женските мислат за секс.Само не ми е јасно зошто го кријат тоа.Просветлете ме, ве молам (и јас сум женско па отворено си зборувам).

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
И женските мислат за секс.Само не ми е јасно зошто го кријат тоа.Просветлете ме, ве молам (и јас сум женско па отворено си зборувам).
Ако зборуваат отворено за сексот, потребата од сексот како и нивните сексуални фантазии ќе се смени мислењето на другите за нив("поштените") нели они невини се незнаат што е тоа секс етц . Поштуем тоа што си зборуваш отворено во врска со оваа тема која очигледно многу ги погодува тие "поштените"

Kajgana Shop

На врв Bottom