Хаа! да али у Македониа нема некој што може да истражи и да докаже ,само некој може по форуми да пастира..Жените 180 минути во едно деноноќие - или месечно?
Плус, Британија не е исто со Македонија ... најди некој труд од овие простори
Пошо нема докажано за Македонците затоа ќе се потпираме на ова истражување а не на ваши ставови. :smir:Точно!
Башка Британските Госпожи и Госпожици важат како најнапалени и најсексуално зависни! Ова податоков од некое "истражување" на европско тло!
Хехехе Девојче бело ем црвено ... прочитај што има напишано Гранде ИНТЕР и се ќе ти стане јасно .А се слагам и со тебе дека не е важно кој колку мисли и битно мисли , но мора и да се направи :back:Мажите мислат повеќе, ама и жените не се за жалење - важно сите мислат и не е битно кој колку мисли.
Колку си потполно у право не си свесен ни самиот ти АХХАХАХАХХАХА ..нвм го имам и ја тоа искуство затоа и пишувам пак .. бетер од машките се , и после ме нервира што некој тврди по тие индивидуални ставови дека овој дека оној мислел .. напраена е статистика и се знае нема нагаѓање.:salut:Жените колку и да тврдат дека помалку размислуваат за сексот и работите околу него сепак ЗНАМ дека тоа не е така. Се обидуваат да ги скријат таквите мисли и им успева, но имаат еден проблем кој што ги издава, а тоа е алкохолот. Жена(девојка) која што консумирала алкохол и е "фатена" само тогаш е онаа вистинската, и е многу "nasty". Значи ова го зборам од лично искуство кај повеќето се случувало ова да неможам да ја препознаам и си тријам очи за да поверувам. Така да тука сме некаде шо знам, мада има и такви кои имаат мн "dirty minds".
АХХАХАХ Браво бе се најде едно девојче искрено ... знам јас ај ај :smir:Mislat zenite i te kako...da se najdete nekogash u blizina dodeka se pravi zenski muabet pomegu drugarki , se ke vi bide jasno
Ма нееее, само смени рака откако ќе го прочиташ ова.
Дали ова значи некоја завист ?
Јас не играм доти моти и такви срања , ако ве фатат кризи можи да стапиме во контактЈас сум женско, и мислам многу повеќе од моите машки пријатели. Тие дремат пред компјутери и играат доти, моти, место да излезат да бркнат некое девојче
За другите жени не знам, ама јас и моите другарки, не да мислиме.... посебно кога ќе не фатат кризи
Мажите мислат повеќе, ама и жените не се за жалење - важно сите мислат и не е битно кој колку мисли.