Кој колку мисли на секс?

S

smexy

Гостин
Ја као...еднаш дневно ми проаѓа мисла.I'm almost never horny.

S

Shellshock nam67

Гостин
важна е реализацијата не колку пати на ден се мисли или во текот на ноќта важна е активноста

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Некогаш и ненамислено ми доаѓа да бидам искрен :icon_lol:.
--- надополнето: Jul 25, 2011 6:56 PM ---
важна е реализацијата не колку пати на ден се мисли или во текот на ноќта важна е активноста
Јас нејќам квантитет повеќе по квалитет сум, еднаш една ми вика ова првото ќе ти го платам во пари, а за другово ќе се префатиме :icon_lol:. Е сега не дека не беше убава далеку од тоа ама волкот не јади по порачано сака сам да си заколи затоа е дебел во вратот :icon_lol:, и ништо од префаќањето :icon_lol:.

Џезве

титулар
Член од
26 јануари 2010
Мислења
36
Поени од реакции
2
Мислам, значи постојам
Мислам за секс, ..... значи постојам за секс?

второ:
На секое живо суштество крајната цел му е да го одржи својот род (создавање потомство), а без секс, тешко. Значи ако мислиме на преживување мислиме на секс (It's the фуц*инг meaning of life!, покрај 42, секако), исто како што мислиме на на полнети пиперки, мусака и вода, сосем природно без разлика на полот. Мада, треба да го достигнеме тој стадиум во кој сексот нема да е табу тема туку едноставно муабет за тоа како си поминал во Дојран лани. (фрииииидооооом, по западот веќе почнуваат)

Исто мислат и мажите и жените. Е сега кој повеќе се отвара во врска со тоа, релативна ствар и зависи од самиот карактер и инсталацијата во мозокот, парапсихологија можда.

S

Stef Bachatero

Гостин
Од кога почнав со теретана и нивото на тестостерон ми се покачи,мислам секој ден :).Одсабајле најислажано треба пола саат да се смирам.

Член од
9 јануари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
207
Јас како женско мислам нон-стоп... ама дечко ми ми кажаа дека не сум како останатите женски... што знам :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Не сум имал секс 5години 7месеци 3дена 15минути и 30 секунди. Ама не се замарам многу со тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom