Кој колку мисли на секс?

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Ja sum epten otvorena zenska .. ako mi ide da se ebavam ke si kazham .. Ne si chutam .. ako chutam ke si izgubam vreme..a i lesno pram muabet za sex.. nema zasho da kriem.. ali i zatoa premnogu luge jadele gomna.. ako si zensko i ako zborash premnogu otvoreno za seks.. togash te pravat kuznae sho .. Zatoa i bidna vaka.. da misla site deka mazite misla poveke na seksot .. sho nema vrska ! Mozi si kazhuvat slobodno.. posho toa e veke "normala" kaj nif .. a kaj nas zenskite.. ne e .. Stand up for what u want ! (= ne se srami .. oti za da se akseptira nekogash.. ke trebit da pochnime od nekade...
moj igrac si

--- надополнето ---

kako da vi kazam neznam, jas ako go povrzam saaatot so mozokot i koga sekogas misalm na seks da vrtat strelkite moze da mi sluze kako ventilator

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Често мислам на секс, како и секој здрав човек, барем неколкупати дневно ми залутуваат мислите кон таа тема, и тоа колку поредовно имам секс, толку почесто мислам на секс.

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Ич ... не бе лажам ве :pos2::pos2::pipi:

Член од
23 април 2010
Мислења
20
Поени од реакции
3
Ja sum epten otvorena zenska .. ako mi ide da se ebavam ke si kazham .. Ne si chutam .. ako chutam ke si izgubam vreme..a i lesno pram muabet za sex.. nema zasho da kriem.. ali i zatoa premnogu luge jadele gomna.. ako si zensko i ako zborash premnogu otvoreno za seks.. togash te pravat kuznae sho .. Zatoa i bidna vaka.. da misla site deka mazite misla poveke na seksot .. sho nema vrska ! Mozi si kazhuvat slobodno.. posho toa e veke "normala" kaj nif .. a kaj nas zenskite.. ne e .. Stand up for what u want ! (= ne se srami .. oti za da se akseptira nekogash.. ke trebit da pochnime od nekade...
Кога сите девојки би биле како тебе отворени и кои знаат што сакаат(без разлика дали се работи за секс или нешто друго) и тоа да го кажуваат без "шифриран" јазик(кој ние машките секогаш мора баш добро да се помачиме да го разбереме) овој Свет би бил совршен!!

Член од
15 јануари 2009
Мислења
92
Поени од реакции
13
многу често мислам на секс, но колку почесто го имам толку постално мислам :vozbud:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.743
Поени од реакции
4.506
Seks,seks so bese prasanjevo?seks,seks maskite ili zenskite?seks,seks,seks mislam deka zenskite bea.seks,seks,seks xD

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Не дека жените не мислат многу на секс, но за разлика од нив мажите мислат и тоа многу повеќе.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Дефинитивно мажите - научно докажано
па да ти кажам искрено... грешка си! мислам дека научно докажано е дека женските повеќе мислат на секс... ке се потрудам да најдам информација некаква и да постирам на форумов..

П.С секој нормален човек во денот барем 3 пати помислува на секс.. ако е испод 3 значи има нешто...

Член од
25 септември 2010
Мислења
28
Поени од реакции
1
Јас секој ден мислам на секс,таков ми е периодот.А и кога ќе го поминам овој период *пубертетот* пак ке мислам бидејќи тоа не е нешто страшно,хехе задоволство :cheeky1:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
па да ти кажам искрено... грешка си! мислам дека научно докажано е дека женските повеќе мислат на секс... ке се потрудам да најдам информација некаква и да постирам на форумов..

П.С секој нормален човек во денот барем 3 пати помислува на секс.. ако е испод 3 значи има нешто...
А ако е над 3?:drk:

TiMoN

The Beast
Член од
1 јуни 2006
Мислења
20
Поени од реакции
1
Незнам кој повеќе мисли... Можеби жените ако е научно докажано... Но мажите се тие што повеќе зборуваат па се стекнува впечаток дека и повеќе мислат...:toe:
Ако зборувам за себе... Мнооогу... :vozbud:

S

Shellshock nam67

Гостин

--- надополнето ---

секс на екс :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom