Кој колку мисли на секс?

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Ja sum epten otvorena zenska .. ako mi ide da se ebavam ke si kazham .. Ne si chutam .. ako chutam ke si izgubam vreme..a i lesno pram muabet za sex.. nema zasho da kriem.. ali i zatoa premnogu luge jadele gomna.. ako si zensko i ako zborash premnogu otvoreno za seks.. togash te pravat kuznae sho .. Zatoa i bidna vaka.. da misla site deka mazite misla poveke na seksot .. sho nema vrska ! Mozi si kazhuvat slobodno.. posho toa e veke "normala" kaj nif .. a kaj nas zenskite.. ne e .. Stand up for what u want ! (= ne se srami .. oti za da se akseptira nekogash.. ke trebit da pochnime od nekade...
moj igrac si

--- надополнето ---

kako da vi kazam neznam, jas ako go povrzam saaatot so mozokot i koga sekogas misalm na seks da vrtat strelkite moze da mi sluze kako ventilator

Често мислам на секс, како и секој здрав човек, барем неколкупати дневно ми залутуваат мислите кон таа тема, и тоа колку поредовно имам секс, толку почесто мислам на секс.

Ич ... не бе лажам ве :pos2::pos2::pipi:

Ja sum epten otvorena zenska .. ako mi ide da se ebavam ke si kazham .. Ne si chutam .. ako chutam ke si izgubam vreme..a i lesno pram muabet za sex.. nema zasho da kriem.. ali i zatoa premnogu luge jadele gomna.. ako si zensko i ako zborash premnogu otvoreno za seks.. togash te pravat kuznae sho .. Zatoa i bidna vaka.. da misla site deka mazite misla poveke na seksot .. sho nema vrska ! Mozi si kazhuvat slobodno.. posho toa e veke "normala" kaj nif .. a kaj nas zenskite.. ne e .. Stand up for what u want ! (= ne se srami .. oti za da se akseptira nekogash.. ke trebit da pochnime od nekade...

Кога сите девојки би биле како тебе отворени и кои знаат што сакаат(без разлика дали се работи за секс или нешто друго) и тоа да го кажуваат без "шифриран" јазик(кој ние машките секогаш мора баш добро да се помачиме да го разбереме) овој Свет би бил совршен!!

многу често мислам на секс, но колку почесто го имам толку постално мислам :vozbud:

Seks,seks so bese prasanjevo?seks,seks maskite ili zenskite?seks,seks,seks mislam deka zenskite bea.seks,seks,seks xD

Не дека жените не мислат многу на секс, но за разлика од нив мажите мислат и тоа многу повеќе.

Дефинитивно мажите - научно докажано
па да ти кажам искрено... грешка си! мислам дека научно докажано е дека женските повеќе мислат на секс... ке се потрудам да најдам информација некаква и да постирам на форумов..

П.С секој нормален човек во денот барем 3 пати помислува на секс.. ако е испод 3 значи има нешто...

Јас секој ден мислам на секс,таков ми е периодот.А и кога ќе го поминам овој период *пубертетот* пак ке мислам бидејќи тоа не е нешто страшно,хехе задоволство :cheeky1:

па да ти кажам искрено... грешка си! мислам дека научно докажано е дека женските повеќе мислат на секс... ке се потрудам да најдам информација некаква и да постирам на форумов..

П.С секој нормален човек во денот барем 3 пати помислува на секс.. ако е испод 3 значи има нешто...

А ако е над 3?:drk:

Незнам кој повеќе мисли... Можеби жените ако е научно докажано... Но мажите се тие што повеќе зборуваат па се стекнува впечаток дека и повеќе мислат...:toe:
Ако зборувам за себе... Мнооогу... :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom