Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Не е таа, и ја таја ја најдоб на јутуб само, но не е !! Оваа е со помек вокал !

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
da ne znae nekoj edna pesna mislam deka na francuski bese kako rap

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Можда ќе испадни работава дека сум имислил топла вода,ама за тие шо не пробале....А и за сите што немаат некој телефон со Shazam,SoundHound,TrackID и слично ;)

www.midomi.com

Ставаш микрофонот на звучник и тоа е тоа ;)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ајде едно невозможно прашање. Вчера на Лајф радио дадоа една песна, балада, машки вокал ја пееше, мислам дека би се класифицирала како рок балада. Гласот ме потсети на оној од Adam Levine од Маroon 5. Само што заврши, водителката почна да збори нешто за White Stripes ама мислам дека не е нивна песната.

Член од
10 февруари 2010
Мислења
92
Поени од реакции
6
Ja vratat na antenna 5, refrenot e cmon kiss me cmon love me cmon do it very slowly ?

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.040
Поени од реакции
2.130
Некој да не знае како се вика оваа песна , ги има следниве стихови -
Од утро па до мрак сме заедно , и одново , и одново , о о оо оо :D?

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Да не ја знае некој оваа песен,ја пуштаат обично наутро околу 6 на Антенна 5, вака оди нешто

I'm losing mind in a sense of time, i am fool for yesterday
gonna feel i wanna say,be holding you throw the heat and throw the storm
could you ever fel the same ајајаја....нешто така оди,ја пее женски вокал мислам дека се вика Be holding you али певицата не знам која е ...pls :)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Да не ја знае некој оваа песен,ја пуштаат обично наутро околу 6 на Антенна 5, вака оди нешто

I'm losing mind in a sense of time, i am fool for yesterday
gonna feel i wanna say,be holding you throw the heat and throw the storm
could you ever fel the same ајајаја....нешто така оди,ја пее женски вокал мислам дека се вика Be holding you али певицата не знам која е ...pls :)
Pandora - Sands Of Time
--- надополнето: Jul 24, 2011 10:57 PM ---
Ја слушнав на антена, идеше нешто како "I don't wanna see you any more... I know i ask you to get out of my life", ја пеат машко и женско, мешавина од днб и саксофон. Да не случајно некој ја знае?
Flabby - Miss You All The Time (Parole Parole)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ако некој ми ја каже оваа песна многу ќе му бидам благодарен, долго време ја барам :) Иде вака, мислам дека е блуз песна и иде : Everywhere I go, the rain's on me ! :D

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Ако некој ми ја каже оваа песна многу ќе му бидам благодарен, долго време ја барам :) Иде вака, мислам дека е блуз песна и иде : Everywhere I go, the rain's on me ! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom