Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

L

Lu

Гостин
Дечки ми треба помош да најдам една песна од Сантана и во песната пеат машко и женско.
Песната (музиката) 100% сум сигурна дека е од Сантана али незнам кои се машкото и женското што пеат во песната ?
Сама си ја најдов песната :)
Оваа била:

Член од
25 ноември 2010
Мислења
156
Поени од реакции
149
Ја слушнав на антена, идеше нешто како "I don't wanna see you any more... I know i ask you to get out of my life", ја пеат машко и женско, мешавина од днб и саксофон. Да не случајно некој ја знае?

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Ја слушнав на антена, идеше нешто како "I don't wanna see you any more... I know i ask you to get out of my life", ја пеат машко и женско, мешавина од днб и саксофон. Да не случајно некој ја знае?
Истата песна исто и јас ја барам ако некој знае како се вика или најде на youtube нека постира тука

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Одеше песната некако "iiioeeea iiiioee........for the monkey business" :)
???

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Една песма иде последниве неколку дена редовно на Антена.

Женски вокал, нешто пее "live your life" и "i'm gonna life my life...... shining bright" нешто така !

R

Roten 96

Гостин
да не знае некој случајно како се вика насловот на песната што ја даваат на рекламите на VH1 одеше вака некако when you try to put a girl......it's so so easy...така некако..да ви кажам човекот е легнат а една жена го масира :D мислам дека сте ја слушнале песната на реклама ја даваат на VH1 бидејќи се едни исти реклами се :)

M

Mr.InF3ction

Гостин
да не знае некој случајно како се вика насловот на песната што ја даваат на рекламите на VH1 одеше вака некако when you try to put a girl......it's so so easy...така некако..да ви кажам човекот е легнат а една жена го масира :D мислам дека сте ја слушнале песната на реклама ја даваат на VH1 бидејќи се едни исти реклами се :)
Оваа ? http://www.youtube.com/watch?v=Z8y7sM7ZULw

Kajgana Shop

На врв Bottom