Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
Ај види да не е Live Your Life - Erick Morillo & Eddie Thoneick feat Shawnee Taylor.енибади ?
Ај види да не е Live Your Life - Erick Morillo & Eddie Thoneick feat Shawnee Taylor.енибади ?
Умре баба Ванѓа...da ne znae nekoj edna pesna mislam deka na francuski bese kako rap
Опиша милиони песна. Сепак да не мислиш за :da ne znae nekoj edna pesna mislam deka na francuski bese kako rap
Moжеби една од овие ?da ne znae nekoj edna pesna mislam deka na francuski bese kako rap
Оваа еНекој да не знае како се вика оваа песна , ги има следниве стихови -
Од утро па до мрак сме заедно , и одново , и одново , о о оо оо ?
Pandora - Sands Of TimeДа не ја знае некој оваа песен,ја пуштаат обично наутро околу 6 на Антенна 5, вака оди нешто
I'm losing mind in a sense of time, i am fool for yesterday
gonna feel i wanna say,be holding you throw the heat and throw the storm
could you ever fel the same ајајаја....нешто така оди,ја пее женски вокал мислам дека се вика Be holding you али певицата не знам која е ...pls
Flabby - Miss You All The Time (Parole Parole)Ја слушнав на антена, идеше нешто како "I don't wanna see you any more... I know i ask you to get out of my life", ја пеат машко и женско, мешавина од днб и саксофон. Да не случајно некој ја знае?
Ако некој ми ја каже оваа песна многу ќе му бидам благодарен, долго време ја барам Иде вака, мислам дека е блуз песна и иде : Everywhere I go, the rain's on me !