Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Ljudi mi treba pomos. Baram edna pesna . Angliska/americka e, temata na celiot spot od pesnata e od biblijata znaci raganjeto na isus, pa kako pejacov odi so drugi lugje niz pustina, so kamili , pa e prikazano raganjeto na isus, pa pojavuvanje na svetlina, del od lyricsot e " Make love not war ". Mnogu e ubava pesnata, ali ni naslovot ni izveduvacot ne gi vidov. Blagodaram odnapred.

Член од
16 ноември 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
Значи вака иде текстот од рефренот на песната:
Би запишал со лед на сонцето, ти си мојот грев хеј девојко, животот е краток ....
Песната ја пуштат на антена секој ден. Има и труби мислам.

Член од
25 април 2009
Мислења
367
Поени од реакции
135
edna pesna denes sto ja cuv na radio duri cekav 1 min na semafori, stara narodna e izgleda, go imam znaci peacot slusano 2002930293 pati ali vrska nemam koj e, a niti pa tekstot mnogu go zapamtiv, nesto bese ako umram....sestra nemam sveka koj da zapali, taa bese tematikata :icon_lol: pomos?

znaci ne e ako umram il zaginam, skroz druga e pesnata, i ako ne se lazam od cane nikolovski e:place:

B

Blade Torch

Гостин
случајно ја слушнав песната на радио , наликуваа на Мизар , ваљда и они беа . во текстот имаше "девет небески царства" , така нешто .

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
На атена5 ја слушнав, македонска нешто поп рок ,нова песна

Иде некако фешн тв прави да е океј ,каков татко таква ќерка...во песната се опишуваат шмизлите низ Скопје...не можев ништо да запматам од текстот пошто е ептен зеабан :D

Некој...?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Уф, се можно има препеано девојката, сега со друштво излезена тешко дека обрнувам внимание, знам само дека се убив од пеење цела вечер.
Со сигурност прави кавер на Адел и постари хитчиња.

Mejби дис ??

--- надополнето: 13 мај 2013 во 05:02 ---
Дечки вчера на Антена заслушав песма една ми остана у увце мелодијата, али од тектстот не запамтив скоро ништо, у такси ја чув...
Македонска е песмата, пее машко и само запамтив нешто у стил "и напишав сонет" или ми напиша сонет....

Јебем ли га толку запамтив, ако му текнуе на некого ок ако не здравје :icon_lol:

Aбе никој ?? :icon_lol:

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
Музиката што оди на почетокот т.е во првиот дел :D

Kajgana Shop

На врв Bottom