Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Барам една македонска рап песна од пред 7-8 години. Мислам победи на некој фестивал, на кој добија награда снимање спот. Спотот беше бетер и од песната, но тоа е друга прикаска.... :)

Рефренот одеше некако вака:
„...Не е до висината, не е до јачината, јас во рапот ја кажувам вистината...“

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Барам една македонска рап песна од пред 7-8 години. Мислам победи на некој фестивал, на кој добија награда снимање спот. Спотот беше бетер и од песната, но тоа е друга прикаска.... :)

Рефренот одеше некако вака:
„...Не е до висината, не е до јачината, јас во рапот ја кажувам вистината...“
http://www.youtube.com/watch?v=b1OqiBoTkoI

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Имаше една песна кој има еден стих нешто како ... cause I'm a gentlmen yeeei... три дена ми се мота низ глава а никако да ми текне кој е, знам само дека машко ја пее.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Член од
19 јануари 2012
Мислења
114
Поени од реакции
139
Значи вака иде текстот од рефренот на песната:
Би запишал со лед на сонцето, ти си мојот грев хеј девојко, животот е краток ....
Песната ја пуштат на антена секој ден. Има и труби мислам.

DB.

Член од
23 септември 2005
Мислења
173
Поени од реакции
330
Од песнава само ова ми текнува: ej rozike bre komsike daj da ti ga stavu... moeto sesirce bre na tvoju glavu.. Ако некој знае како се вика или може да ја најде на Youtube ќе му бидам благодарен :)

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
Од песнава само ова ми текнува: ej rozike bre komsike daj da ti ga stavu... moeto sesirce bre na tvoju glavu.. Ако некој знае како се вика или може да ја најде на Youtube ќе му бидам благодарен :)[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=4EQxoySVVqk
--- надополнето: 17 април 2013 во 09:04 ---
Од песнава само ова ми текнува: ej rozike bre komsike daj da ti ga stavu... moeto sesirce bre na tvoju glavu.. Ако некој знае како се вика или може да ја најде на Youtube ќе му бидам благодарен :)[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=4EQxoySVVqk

Член од
18 ноември 2010
Мислења
34
Поени од реакции
19
не знам дали е баш за тука темава или за некое сеирџиско катче ама никако не можам да ја најдам

има неколку години од песнава идеше вака
... ти не знаеш колку ветрови ме шибале... мислам дека Славиша е младичот :)))

па ако некој има линк или ја има како мп3 би ве замолил хитно ми е :)

Фала!

Член од
19 април 2012
Мислења
429
Поени од реакции
681
Некој да не знае како се вика оваа песна, или барем името на композиторот?
Благодарам однапред.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Деее, една песна знаете Моранди стил, знам беше популарна порано кога беа популарни овие песнички, нешто во рефренот имаше you belong to me, уффф сум ја слушал многу пати и сега пак почна да ми се мота во глава. :D

A

andrea85

Гостин
ајде помош и за мене,една песна ја слушав на плажа и ај барам цела година. частам ако ја најде некој... nekako debel glas pee...SEXY,Everything about yo so seexy ,,,neso vo stil na rap...

Kajgana Shop

На врв Bottom