Prime
Оптимус
- Член од
- 4 јули 2010
- Мислења
- 6.127
- Поени од реакции
- 8.074
Благодарам друже...хах сум ја знаел всушност али имиња никако не памтам...ама тука е кајгич
Оваа е оргиналот, ремиксот погоре ќе го побараш самиот
Благодарам друже...хах сум ја знаел всушност али имиња никако не памтам...ама тука е кајгич
Оваа е оргиналот, ремиксот погоре ќе го побараш самиот
Песнава е стара и без врска е цела, маж ја пее со дерење
Вака нешто одеше
Станем на сабалје нешто ми се мати колку е тоа тешко да се свати... Знам сите ми зборат знам дека џигери ми горат.... така некако.
http://www.youtube.com/watch?v=4EQxoySVVqkмакедонска песна знам само делот ШАРЕНО ШЕШИРЧЕ и МОЕТО ШЕШИРЧЕ ми остана у секавање ...интересна ми беше ?
таа е зверр
Повели СусароЈас барам една постара македонска забавна, добива пиво чесниот пронаоѓач, не се мачете нема да ја најдете на Гугл или слично по лирикс.
Вака некако оди рефренот
Зошто не дојдеш во овој прекрасен дом?
Нека биде се во овој ден.
Но ако дојдеш во овој прекрасен дом,
ќе ти дадам дел од животот мој.
Потсеќа песната како некоја македонска песна од Бич Бојс многу е можно да е од Бис Бес многу ме потсеќа на нив но не мора да значи.
Ајде ова е потежок челинџ да видам дали има јунаци.
Повели Сусаро
За Дарио појма немам, само една песна знам од Бон Тон, таа за девојките, дури не ни знаев дека Дарио пеел тамуПовели и ти на пиво . Некое време ја барав, како ли само ја најде?
Ај уште една за дабл ор натинг. Ја најдов еднаш на јутуб ама после ми се изгуби трага.
Од Дарио е, не знам дали како соло артист или како дел од Бон Тон или тие негови 80-ти њу вејв експерименти и одеше вака
Време е за бели ноќи, време е ми вели младостта
Младостта ми вели време е.
За Дарио појма немам, само една песна знам од Бон Тон, таа за девојките, дури не ни знаев дека Дарио пеел таму
Инаку за Девицава, познат ми беше рефренот, ама не можев да се сетам ни малку од кој бенд беше. Имам една папка со постари македонски песни в компјутер, па се присетив дека можеби од тука сум ја слушнал некогаш и така полн погодок имав, се најде внатре.