Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
фала ти на трудот меѓутоа е рап, нео и шпански/бразилски аје рива, мамбо/бамбо, ја имам на телефон малку у снимка меѓутоа само бранови се слушаат. Инглиш е само делот Everything about u so sexy,и тоа маж рап верзија така нешо.Друго на ум имаш?

Деее, една песна знаете Моранди стил, знам беше популарна порано кога беа популарни овие песнички, нешто во рефренот имаше you belong to me, уффф сум ја слушал многу пати и сега пак почна да ми се мота во глава. :D
Можеби е оваа:

Барам една песна латино-бразилска мислам дека е и знам дека рефренот идеше некако вака.. американа, американа, и тука нешто бразилски пее после. Таква певлива песна е, да не знае некој? :)

Дечки вчера на Антена заслушав песма една ми остана у увце мелодијата, али од тектстот не запамтив скоро ништо, у такси ја чув...
Македонска е песмата, пее машко и само запамтив нешто у стил "и напишав сонет" или ми напиша сонет....

Јебем ли га толку запамтив, ако му текнуе на некого ок ако не здравје :icon_lol:

Песната од рекламата за УЕФА ???
Ако ја најдам рекламата ќе ја ставам ,ама ако ја најдам и шазам ќе си помогне :D
Така да помагајте, 4 месеци веќе ја барам песната :(

Песната од рекламата за УЕФА ???
Ако ја најдам рекламата ќе ја ставам ,ама ако ја најдам и шазам ќе си помогне :D
Така да помагајте, 4 месеци веќе ја барам песната :(

Темата ?

The UEFA Champions League theme song was performed by Royal Philharmonic Orchestra and sung by the Academy of St. Martin in the Fields chorus. It is an arrangement by Tony Britten of Georg Frideric Handel's "Zadok the Priest" from the Coronation Anthems.

песната пееше пред 2-3 мин на велики брат додека жарко и сораја разговараа ?
српска ако некој гледал мош ги знае
сега се реклами значи пред рекламите пееја 2 песни српски

јас малку ке ја затупам темава и ке прашам..
една стара македонска песна оди вака.

,,Верна љубов пак од срце ке си дариме
Срекни заедно ке остариме.

(дали некој ја знае песнава и од кој е?

baram edna pesna , maski izveduvac , postara nekolku godini , tekstot ide vaka nes refrenot ...life for me and life for you......?
anyone?:)

Додека идев денес на раб. наслушнав една мак.песна на радио... лошото е што запамтив само:
"Дојди после еден, ке биде забавно..."
или нешто слично.ја барам веке 1 час и неможам да ја најдам...
Да не случајно некој знае која е?
Фала однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom