Не знам која е песната али барај песни од Ibrahim Ferer. Мислам дека е тој чоеко шо го бараш.Пред некое време пишав дека барав песна со нешто para disatncia se queda, денес додека седев во едно кафуле свиреше песнава која успеав да ја најдам. Чинаm таа првата песна е од бендов, или од некој апла сличен на него. Хитиште тешко е, низ реклами ја имаше порано. Во овај стил е , речиси идентична, дури мислам дека и истиот пејач го има во неа,се живо претерав али не се најдува од бендов . Ако на некој му опали нека ја стегни овде
Ќе да е овааМи треба македонска песна, мислам дека е од Дани, не ја најдов на ЈуТјуб.
Вака иде рефренот:
Да си бил, да си бил ти некој друг, друга да сум била јас...
Кажете која е, цел ден у глава ми се мота...
И јас сум се прашувала за таа песна, но не знам ни од каде да почнам да ја барам. Претпоставувам дека е некоја композиција направена со намера да биде употребена во шпицата.Јас барам една друга песна. Ви текнува на одјавувањето од програма на МТВ шо одеше еден спот со снимки од цела Македонија и завршваше со Антената на Пелистер и Охридско езеро?? Ако ви текнува, ја барам песната шо оди во позадина. Никако не можам да ја најдам. Се мислев дека е од Вангелис али не ја најдов досега.
Фала. <3Ќе да е оваа
Сто посто е негова, т.е тој пее, но многу нормално, јас не можам да ја најдам иако преслушав скоро сеНе знам која е песната али барај песни од Ibrahim Ferer. Мислам дека е тој чоеко шо го бараш.
Јас барам една друга песна. Ви текнува на одјавувањето од програма на МТВ шо одеше еден спот со снимки од цела Македонија и завршваше со Антената на Пелистер и Охридско езеро?? Ако ви текнува, ја барам песната шо оди во позадина. Никако не можам да ја најдам. Се мислев дека е од Вангелис али не ја најдов досега.
kiril dzajkovski- lions dayМоменталниот Pick of the week на антена5 ?