џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.391
- Поени од реакции
- 25.192
На тв 1000 го даваа на секои два дена пред неколку години, секогаш кога ќе го начекав го гледав.Колку пати ти е гледано филмчето на тв? Мене повеќе од неколку.. инаку да, фино филмче.
Незнам зошто, ако се скоро исти, не ми легна 24 мене. Втората сезона не ја догледав, или почнав третата.. така нешто беше.
Изгледа дека тогаш имав премногу квалитетни серии неизгледано и ми делуваше како просек и џабе (ха!) трошење време.
Многу ја хејтав јас 24. Но ако е иста или барем пола од билдапот и тензијата од Homeland, дефинтивно треба да ја ѕирнам.
Од аспект на глума нема да зборам, не во споредба туку општо, кастингот е неверојатен едноставно!
А налет муабетов.. Homeland.S03E01.720p.x264-HOMELAND
Џими, да те чекаме да изгледаш, па да видиме за која ќе гласаш, или ќе и даваме уште една шанса на темава со друг дуел?
Не спомнав една разлика во серииве, а тоа е дека 24 е побрза. Тензијата ја има и ваму и таму, ама пак таму секоја епизода завршуваше како што завршуваат епизодите во The Killing, со јак пресврт и напнат саундтрак и мора да пушташ нова епизода одма...
Мојот глас оди за 24 затоа што имам поминато убав период од животов со серијата... Предложи следен дуел, и онака 5-6 поста ќе се.