Тежок избор, но за нијанса повеќе ми се допаѓаше
Lie to me и жал ми е што ја откажаа, иако реално последната сезона ептен беше просечна, не беше тоа тоа. Mentalist ми е супер, Патрик Џејн го обожавам, но едноставно Лизбон некако не ми се допаѓа, некако бледо ми глуми, како да ја мрзи што е таму... што знам, уште од самиот почеток некако не ми остави впечаток, а искрено и останатите споредни ликови не ми се нешто посебни, за разлика од Lie to me каде и споредните ликови си имаа некако шмек.
Инаку во Lie to me ми се допаѓа, посебно во првата сезона, што на некој начин се објаснува што видел, како видел и по што познал дека е така, за разлика од Менталист, каде што Џејн кажува што забележал, ама ние не знаеме што забележал или како го забележал истото. Некако повеќе со примери ми беше Lie to me и човек кој воопшто не се разбира некако полесно ќе се снајде.
Да не се разбереме погрешно, одлична серија ми е Mentalist си ја гледам редовно, ама Lie to me секогаш ќе ми биде во срцето. Tim Roth и Simon Baker ептен ги сакам, ама Tim Roth со акцентот плус е некако повпечатлив. (Иако и Simon има акцент, пошто е од Австралија, ама на жалост тоа не се приметува во серијата
![Плаче :place: :place:](/styles/default/xenforo/smilies/cry.png)
)
Затоа реков, овде во овој случај нијанси одредија кој ќе го изберам за мој фаворит.
Значи сума сумарум мојот глас оди кај
Lie to me.