Кошаркарски онлајн менаџер

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Виктораниус, гледам имаш добри играчи, ама повредени се на долго време.Оди у staff и ангажирај 3 доктори, ако сакаш побрзо да се излекуваат...:wink:

V

Viktoranius

Гостин
Нека е друже, и без тоа ќе се борам само за бараж, а следните 3 утакмици ќе ги изгубам сигурно, така да не ми требаат баш многу повредените играчи.:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Изгубив од Колибри 37-100 како што кажав 100,појаките само по 10 минути ги играв,играв со ботови,морав зашто сега имам утакмици со Најјаки,и Лајонс оф Куманово со кои имам реални шанси да победам плус играм дома така да мора да ги стегнам малце.
Честитки до сите до Лузер поготово БРАВО
Фала Вац, дупло да ти се врати сега против Најјаки и Lions of Kumanovo. :)
Ја и ти сезонава мора некако да избориме опстанок. :)

А

Ајсшутер

Гостин
Јас сум на 10-то место моментално задоволително е ако останам на оваа место односно се изборам за опстанок во лигава со овие играчи наредните 4 утакмици ми се малку полесни ама не се знае никогаш тука негде сме со тие тимови иначе билансот ми е 2-6 и конечно испаднав од минус.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Богами така,ама сепак ќе покушаме некако затоа сега мора да тепам минимум една од двете,ако не изборам опстанок барем да се опростам асално не со 0-30

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Mnogu biten natprevar vo borbata za gorniot del na tabelata ovo kolo protiv Creative. Mora da go pobedam, a posle sleduvaat minimum 2 porazi od Kolibri Kumanovo i najverojatno od Bitolski...:salut:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Какви 2 дена за Примо, вчера 42 рејтинг мислам, сега 46. ЅВЕР!

Најверојатно веќе го освоив третото место, утре од Битолски губам, ама најверојатно ќе останам трет. :toe:

Купив еден играч што ќе го играм како крило, Гонзало Алегрија, 26 години, 105.332 СИ, за 9.200.000. :)

Хах и репрезентативец на Колумбија бил. :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Mnogu biten natprevar vo borbata za gorniot del na tabelata ovo kolo protiv Creative. Mora da go pobedam, a posle sleduvaat minimum 2 porazi od Kolibri Kumanovo i najverojatno od Bitolski...:salut:
Исто и ја играм и со Колибри и со Куманово.
Колибри ме памти оод лани се спаси на крај утре нема.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
јас играм против последниот
мора да победам,втора утакмица ми е ова

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Еве сега против Борац играм, ама не се замарав многу со тактика, мислам дека ќе тепам. :toe:

Очекувано тепав, 98:50 на крајот, сакав да постигнам 100 поени, имав 2 последни минути за да постигнам само два поена, ама моите играчи глупаци. :toe:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не знам што е работата,да ти ебам играта скапана изгубив 7разлика со Најјаки,5лични ми направи еден добар ,нека иде се у ПМ.
Браво Лузер,ќе ја освоиш и првава лига:wink:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Тепав со Гоко Јунајтед денес 15 разлика (60-75), задоволен од играта на моите...осамен на врвот сега:)

Kajgana Shop

На врв Bottom