Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Виктораниус, гледам имаш добри играчи, ама повредени се на долго време.Оди у staff и ангажирај 3 доктори, ако сакаш побрзо да се излекуваат...:wink:

Нека е друже, и без тоа ќе се борам само за бараж, а следните 3 утакмици ќе ги изгубам сигурно, така да не ми требаат баш многу повредените играчи.:)

Изгубив од Колибри 37-100 како што кажав 100,појаките само по 10 минути ги играв,играв со ботови,морав зашто сега имам утакмици со Најјаки,и Лајонс оф Куманово со кои имам реални шанси да победам плус играм дома така да мора да ги стегнам малце.
Честитки до сите до Лузер поготово БРАВО
Фала Вац, дупло да ти се врати сега против Најјаки и Lions of Kumanovo. :)
Ја и ти сезонава мора некако да избориме опстанок. :)

Јас сум на 10-то место моментално задоволително е ако останам на оваа место односно се изборам за опстанок во лигава со овие играчи наредните 4 утакмици ми се малку полесни ама не се знае никогаш тука негде сме со тие тимови иначе билансот ми е 2-6 и конечно испаднав од минус.

Богами така,ама сепак ќе покушаме некако затоа сега мора да тепам минимум една од двете,ако не изборам опстанок барем да се опростам асално не со 0-30

Mnogu biten natprevar vo borbata za gorniot del na tabelata ovo kolo protiv Creative. Mora da go pobedam, a posle sleduvaat minimum 2 porazi od Kolibri Kumanovo i najverojatno od Bitolski...:salut:

Какви 2 дена за Примо, вчера 42 рејтинг мислам, сега 46. ЅВЕР!

Најверојатно веќе го освоив третото место, утре од Битолски губам, ама најверојатно ќе останам трет. :toe:

Купив еден играч што ќе го играм како крило, Гонзало Алегрија, 26 години, 105.332 СИ, за 9.200.000. :)

Хах и репрезентативец на Колумбија бил. :)

Mnogu biten natprevar vo borbata za gorniot del na tabelata ovo kolo protiv Creative. Mora da go pobedam, a posle sleduvaat minimum 2 porazi od Kolibri Kumanovo i najverojatno od Bitolski...:salut:

Исто и ја играм и со Колибри и со Куманово.
Колибри ме памти оод лани се спаси на крај утре нема.

јас играм против последниот
мора да победам,втора утакмица ми е ова

Еве сега против Борац играм, ама не се замарав многу со тактика, мислам дека ќе тепам. :toe:

Очекувано тепав, 98:50 на крајот, сакав да постигнам 100 поени, имав 2 последни минути за да постигнам само два поена, ама моите играчи глупаци. :toe:

Не знам што е работата,да ти ебам играта скапана изгубив 7разлика со Најјаки,5лични ми направи еден добар ,нека иде се у ПМ.
Браво Лузер,ќе ја освоиш и првава лига:wink:

Тепав со Гоко Јунајтед денес 15 разлика (60-75), задоволен од играта на моите...осамен на врвот сега:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom