Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Пораз од Колибри едно 50 разлика, најнормално.Следно со Куманово играм, па после со Битолски може да биде интересна. Чекам уште еден апдејт и да земам некој ѕвер, најверојатно бек шутер. Браво Лузер :salut:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Пораз од 23 разлика против МЗТ Скопје,мислев дека ќе изгубам 50 добро сум поминал ама исто ми е.Ги одмарав појаките зашто ме чекаат утакмици со Лионс оф Куманово и Борац мислам дека со нив имам шанса да победам и така.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Пораз од Колибри едно 50 разлика, најнормално.Следно со Куманово играм, па после со Битолски може да биде интересна. Чекам уште еден апдејт и да земам некој ѕвер, најверојатно бек шутер. Браво Лузер :salut:

Ти каков тим направи браво.
Тој Аудино колку има за 3 поени?Инаку и ја да шитнам еден играч и ја еден плејмејкер ќе зеам оти не иде вака работата.

А

Ајсшутер

Гостин
Macedonian Warriors - Tikvesh Canis Aureus 72:56
Добра игра на моите солидна разлика тука негде ни се тимовите и MVP има двајца зошто вака од мојот тим :) MVP: Peter Haverbusch Mišo Voh иначе Мишо дае 19 коша и што е најважно нанижав 4 победи по ред откако првите 6 ги изгубив и сега сум на задоволителното 9 место иако мислам дека можам да одам највеќе до кај 5-то место.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Фала... фала. :)

Честито на тие што победија, посебно на Ајсшутер, колку што памтам овие Тиквеш се многу јаки, лани на почеток на врвот на табелата беа кога играв во втора лига...

Штета што ќе ми се прекине ова убава низа од 3 победи, наредна против Вујадиновиќ. :jaj:

А

Ајсшутер

Гостин
Честито и на вас :wink: иначе нема којзнае што тим овој Тиквеш Каниус знам дека беше од форумов член газдата на тимов elnino е пишан таму а тука незнам како беше како и да е гледам што погоре на табелата да земам некој денар да склопам добро тимче само грдо е што имам само 1 македонец го земав минатата сезона пред почетокот од Колибри мислам или од Македонија и добар е :)

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Ти каков тим направи браво.
Тој Аудино колку има за 3 поени?Инаку и ја да шитнам еден играч и ја еден плејмејкер ќе зеам оти не иде вака работата.
Не е лош тимот, сега фали еден бек и после едно ПФ. Аудино ако му тргне нема спас. Мислам оти има 11 за 3

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Po navika se glupiram i izbrzuvam so transferi pa taka i ovoj pat.Zemav eden za bek suter, a sega gledam oti e nizok 182cm, ne e mlad 25g, mu vredi samo odbrana i sut za 2. Frliv 8 miliona oti sum nestrpliv ali jbg mozebi pa ke se pokaze vo dobro svetlo :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
И јас од шо сум нестрплив земав еден центар денес:

Suggested Positions: Center
Form: 5 Age: 23
Fatigue:
Height: 205
Weight: 100 Skills Index: 48.644
Salary: 71.843 (+10% FPF) Defence: 10
Free Throws: 6 Two Point: 3
Three Point: 7 Dribbling: 4
Passing: 4 Speed: 4
Footwork: 8 Rebounds: 15
Experience: 8

А

Ајсшутер

Гостин
Po navika se glupiram i izbrzuvam so transferi pa taka i ovoj pat.Zemav eden za bek suter, a sega gledam oti e nizok 182cm, ne e mlad 25g, mu vredi samo odbrana i sut za 2. Frliv 8 miliona oti sum nestrpliv ali jbg mozebi pa ke se pokaze vo dobro svetlo :vozbud::vozbud::vozbud:
Можеш да го повратиш трансферот мислам до 24 часа ама не сум сигурен.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Штета што утре ќе ми се прекине низата од 3 победи по ред, играм против KK Vujadinovic. :(

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
И јас од шо сум нестрплив земав еден центар денес:

Suggested Positions: Center
Form: 5 Age: 23
Fatigue:
Height: 205
Weight: 100 Skills Index: 48.644
Salary: 71.843 (+10% FPF) Defence: 10
Free Throws: 6 Two Point: 3
Three Point: 7 Dribbling: 4
Passing: 4 Speed: 4
Footwork: 8 Rebounds: 15
Experience: 8
Ипак за крило ќе е праен овој.Низок е ама скока доста.Мојоте 208 ама па има 18 за скок.
Утре со Битолски имам надежи двајца клучни играчи нема да му играат а ипак радулович ќе го бапнам 3 четвртини.
Иначе сеа почнав да купувам млади играчи и ќе играм на пријатески и на тој начин би ги развивал.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Денес тешко дека ќе се изиграат утакмиците а?

Богами како тргнало тешко.Голем проблем е.
До утре да се играат ако е подцна фак.Ќе се опорават на битолски двајцана ѕверови.
Зар ќе сум толкав малер?

Kajgana Shop

На врв Bottom